dijous, 14 de novembre del 2019

El Dret a l'Autodeterminació. Tot i que l'Estat Espanyol ens ven que el Dret a la Autodoeterminación no és possible, sí que ho és. És mes: està recollit en la Constitució Espanyola tot i que els governs de torn no vulguin reconèixer-ho. Article 10.2 de la Constitució Espanyola EPÍGRAF 1. Tampoc els mitjans de comunicació volen o poden explicar ja que reben coaccions dels polítics perquè no ho facin.







El Govern Espanyol porta anys dient que el Dret a la Autodeterminació no és possible. Porta anys intentant mentir el poble català amb el discurs que la independència no és possible. Fins i tot en els últims anys el mateix Govern Espanyol ha començat a perseguir la DISSIDÈNCIA ja empresonam a tot allò que no seguís les directrius de Govern Central (exemple de allò els nostres Presos o exiliats Polítics, juntament amb aquells rapers exiliats per ser DISSIDENTS al que a dia d'avui ja és un RÈGIM feixista).

El fet de negar la major i negar alguna cosa reconegut demostra que a Espanya la legalitat no importa i que a dia d'avui només importa vendre i veure qui és mes FEIXISTA a nivell estatal. L'actitud dels nostres Governants comença a cansar a la ciutadania que el que no vol és repressió i inútils al poder. Exemple d'això és que cada vegada hi ha mes gent al carrer i solidaritzada amb Catalunya a nivell estatal.

Tots els pobles tenen el dret de lliure determinació. En virtut d'aquest dret estableixen lliurement la seva condició política i proveeixen així mateix al seu desenvolupament econòmic, social i cultural.

Article 10.2 de la Constitució Espanyola EPÍGRAF 1

L'Article 10.2 de la Constitució Espanyola també obliga a Govern Espanyol a complir els Drets Humans, civils i funda-mentals de la democràcia a nivell Europeu
Espanya ha de complir les normes fonamentals de la Llibertat d'expressió i els drets humans. Una cosa que a dia d'avui se salta a la torera. "Les normes relatives als drets fonamentals ai les llibertats que la Constitució reconeix s'interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificats per Espanya". Per tant i davant aquest artrícle ningú pot entendre el perquè Europa no ha aplicat el ARTICLE 7 a Espanya.

El Dret a la DUI (Declaració Uniliteral d'independència), reconegut a nivell internacional .
Cal recordar que el Dret a la DUI (Declaració Unilateral d'independència) i per tant el dret a l'autodeterminació també està reconegut a nivell internacional, la qual cosa també implica que Espanya segueix sense cenyir-se a la legalitat allà on va i que ningú pot entendre per què encara els nostres Governants no estan asseguts davant d'aquests tribunals per violar drets civils i democràtics fonamentals.

Des de la nostra redacció volem recuperar aquella sentència de Tribunal de la Haia sobre la DUI de Kosovo i que reconeix obertament el Dret a d'autodeterminació a nivell internacional:

Declaro que no existeix en dret internacional cap llei que impedeixi les Declaracions Unilaterals d'independència. Declaro que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d'un estat i la voluntat democràtica preval aquesta segona, declaro que en una societat democràtica, a diferència d'una dictadura, no és la llei la que determina la voluntat dels ciutadans sinó que és aquesta la que es crea i modifica quan sigui necessària en la legalitat vigent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS