dimarts, 12 de novembre del 2019

Si el PSOE amenaça amb un altre 155 il·legal per COARTAR EL DRET A MANIFESTACIÓ A CATALUNYA, La Comissió Europea ha advertit que aplicarà el ARTICLE 7 a Espanya si torna a aplicar el 155.







El PSOE es treu la seva careta GOLPSTA definitivament i en un comunicat emès avui ha explicat que si hi ha manifestacions contra la sentència als Presos Polítics a Catalunya s'aplicarà el ARTICLE 155 il·legalment coartant d'aquesta manera la llibertat d'expressió. La Comissió Europea ha advertit que aplicarà el ARTICLE 7 a Espanya si torna a aplicar el 155.

La Comissió Europea adverteix a Pere Sánchez: Si s'aplica una altra vegada el 155 Europa aplicarà l'Article 7 a Espanya
La Comissió Europa ha acabat la seva paciència i ja no amaga el seu enuig. Des del Parlament Europeu han advertit a el Govern Espanyol de les conseqüències de tornar a aplicar novament l'Article 155 a Catalunya. Han advertit que llavors serà quan la Comissió Europea votarà a favor d'aplicar el ARTICLE 7 contra Espanya.

Després aquesta informació, la redacció d'KIT RÀDIO INTERNACIONAL, ha volgut preguntar fins quan s'aplicaria l'article esmentat contra Espanya. La resposta obtinguda des dels estaments europeus ha estat: "fins que Espanya es normalitzés a nivell democràtic tant polític com judicial".

Aquesta advertència també va per al possible guanyador de les eleccions, probablement Pedro Sanchez de cara als possibles pactes que pugui fer amb la dreta. Aquesta advertència d'Europa ja obliga el PSOE a dialogar i deixar de perseguir la gent per les seves idees.

Article 7 de La Comissió Europea:

1. A proposta motivada d'un terç dels estats membres, de el Parlament Europeu o de la Comissió, el Consell, per majoria de quatre cinquenes parts dels seus membres i amb l'aprovació prèvia de Parlament Europeu, podrà constatar l'existència d'un risc clar de violació greu per part d'un Estat membre dels valors previstos en l'article 2. Abans de procedir a aquesta constatació, el Consell ha d'escoltar l'Estat membre de què es tracti i pel mateix procediment podrà dirigir-li recomanacions.

El Consell comprovarà de manera periòdica si els motius que han portat a aquest constatació segueixen sent vàlids.

2. El Consell Europeu, per unanimitat ia proposta d'un terç dels estats membres o de la Comissió i prèvia aprovació de Parlament Europeu, podrà constatar l'existència d'una violació greu i persistent per part d'un Estat membre dels valors previstos en el article 2 després d'invitar a l'Estat membre de què es tracti a presentar les seues observacions.

3. Quan s'hagi efectuat la constatació que preveu l'apartat 2, el Consell podrà decidir, per majoria qualificada, que se suspenguin determinats drets derivats de l'aplicació dels Tractats a l'Estat membre de què es tracti, inclosos els drets de vot de l'representant de Govern de l'esmentat Estat membre en el Consell. A l'procedir a aquesta suspensió, el Consell tindrà en compte les possibles conseqüències de la mateixa per als drets i obligacions de les persones físiques i jurídiques.

Les obligacions de l'Estat membre de què es tracti derivades dels Tractats continuaran, en qualsevol cas, sent vinculants per aquest Estat.

4. El Consell podrà decidir posteriorment, per majoria qualificada, la modificació o revocació de les mesures adoptades de conformitat amb l'apartat 3 com a resposta a canvis en la situació que va motivar la seva imposició.

5. Les modalitats de vot que, als efectes de aquest article, són aplicables per al Parlament Europeu, el Consell Europeu i el Consell s'estableixen a l'article 354 de el Tractat de Funcionament de la Unió Europea.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS