divendres, 15 de novembre del 2019

La ministra de Justícia en funcions ha volgut deixar clar que Espanya és i seguirà sent un Estat feixista i amenaça de violència i delinqüència policial a Catalunya.







La ministra de Justícia en funcions ha volgut deixar clar que Espanya és i seguirà sent un Estat feixista que només sap viure de la repressió i dels cops de porra. Ho ha fet a través d'unes declaracions on ha advertit que el Govern utilitzarà la violència i la delinqüència policial per coartar el dret a manifestació el 9N.

El Govern de Sánchez segueix fomentant la violència i la delinqüència policial obertament. Aquesta vegada de la mà de la ministra de Defensa en funcions Dolors Delagdo. La fiscal ha amenaçat, un cop més, en què s'utilitzarà la repressió i la violència per coartar el dret a manifestació el 9N a Catalunya davant de qualsevol intent de convocatòria de cap acte democràtic.

"La Policia ha de prevenir fets delictius" - ha dit en un acte de PSC a Tarragona com a excusa per advertir que el Govern Espanyol coartarà a qualsevol preu el dret a manifestació i la llibertat d'expressió. La ministra considera "molt greu" que algú estigui plantejant activitats democràtiques contra el règim feixista de Sánchez un dia abans de les eleccions. Sobretot considera greu que qui promogui aquesta activitat democràtica sigui "Tsunami Democràtic" (recordem que el Govern Espanyol persegueix la Dissidència obertament).

La ministra ha avisat que qualsevol acte que "distorsioni" la jornada de reflexió (inclou el dret a manifestació), es coartarà a cops de porra pel braç executor de el règim feixista de Sánchez. D'aquesta manera el Règim Feixista de Sánchez ja no amaga la seva persecució a la dissidència i fa més urgent que mai que rebi un càstig EXEMPLAR de la Comissió Europea.

L'Estat Espanyol segueix pideindo a crits el ARTICLE 7, exemple d'això és que la Justícia segueix investigant IL·LEGALMENT a Tsunami Democràtic (tot i l'advertència de la Comissió Europea). La Guàrdia Civil ha ordenat a Microsoft (COL·LABORADOR NECESSARI A LA PERSECUCIÓ DE LA DISSIDÈNCIA), retenir el repositori Github amb l'APP Tsunami Democràtic a través d'un enfilall de mentides enviades per correu.

GitHub ha retingut, per ordre de la Guàrdia Civil, el repositori de Tsunami Democràtic. Ho fa després de rebre un correu (publicat per la web) en què llegim tota l'enfilall de mentides que al·lega la Guàrdia Civil. D'aquesta manera Microsoft es converteix en col·laborador necessari de l'Estat Espanyol en la seva persecució a la llibertat d'expressió.

La Guàrdia Civil, per la seva banda, segueix FABRICANT PROVES FALSES per poder seguir perseguint la DISSIDÈNCIA a l'Estat Espanyol. Ho fa investigant IL·LEGALMENT Tsunami Democràtic i després de l'advertència de la Comissió Europea de no fer-ho. La redacció de Kit Radio Internacional ha tingut accés a l'correu que la Guardis Civil ha enviat a Github.

Aquesta és el compte de correu electrònic oficial de el Grup d'Intercepció de les Telecomunicacions de la Guàrdia Civil, que és una de les agències policials espanyoles. Des de 1999, la nostra unitat ha estat treballant com a Punt de contacte únic de la Guàrdia Civil amb proveïdors de serveis d'Internet i qualsevol altre proveïdor de serveis en línia que utilitza la xarxa de telecomunicacions per a proporcionar qualsevol servei. La nostra tasca principal és sol·licitar-los informació important o realitzar qualsevol altra acció relacionada amb les investigacions judicials dutes a terme pels nostres equips d'investigació.

A Espanya, les autoritats judicials són responsables de la supervisió i el control dels llocs web per tal d'evitar la difusió de l'contingut delictiu, tal com s'especifica en l'article 35 de la nostra Llei 34/2002 i l'article 13 del nostre Codi de Procediment Penal.
Com pot haver vist en els mitjans internacionals, Espanya s'enfronta actualment a una sèrie de disturbis violents que involucren greus desordres públics i el sabotatge d'infraestructures crítiques. L'Audiència Nacional està duent a terme una investigació en la qual el moviment Tsunami Democratic ha estat confirmat com una organització criminal que impulsa la comissió d'atacs terroristes. L'objectiu principal de Tsunami Democratic és coordinar aquests disturbis i accions terroristes utilitzant qualsevol mitjà possible.

Entre ells, han desenvolupat una aplicació que proporciona informació sobre aquests disturbis i permet als seus usuaris comunicar-se entre ells per coordinar aquestes accions. Aquesta aplicació ha estat carregada en GitHub per l'usuari [private] ([private]), on les persones que desitgen participar en disturbis poden accedir al seu repositori ([private]) i instal diferents versions d'aquesta aplicació en els seus dispositius. A més, s'han creat altres dipòsits amb la mateixa informació per evitar que el contingut es retingui.

Pel que fa a aquesta situació, i de conformitat amb la Llei, enviem aquest correu electrònic amb una ordre judicial nacional adjunta per a sol·licitar la retenció de l'contingut i les dades relacionades amb la investigació abans esmentada. Aquest és el mateix procediment que seguim amb altres proveïdors de serveis ubicats als Estats Units, com Microsoft o Google.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS