dimecres, 13 de juny del 2018

Suposats lladres forcen la porta blindada del periodista Daniel Negroles i es porten documents sobre el presumpte assassinat d'Emilio Botín. Res a estranyar en un país en què Ana Patricia Botín posa i treu entrevistes en mitjans de comunicació, posa i treu ministres, jutges i fiscals.







Un país on el CNI destrossa la vida professional i personal d'una jutge, Cor Cillán, que es va atrevir a investigar la relació del rei emèrit, la família de Jordi Pujol i Emilio Botín a un cop de pilota immobiliari sense precentes, i on fins i tot es dicten doctrines amb el seu propi cognom "la doctrina Botín" per aconseguir evidenciar que a Espanya la justícia no és igual per a tothom.

¿Vulgars lladres?

A la tarda d'ahir i mentre ningú es trobava a casa, al domicili particular del subdirector de la Tribuna de Cartagena, Daniel Negroles, va patir la visita d'uns lladres ... uns lladres una mica estranys que no roben res de valor (excepte 300 euros que es trobaven sobre la taula de treball del periodista -potser per cobrir les aparences), una taula que regiren fins a trobar una carpeta amb el nom "Banc de Santander" i un sobre (mida foli) retolat com "Cas Botín".

Aquest és el preuat botí (i valgui la redundància) que sostreuen els pispes; per cert, cap document que no hagués estat publicat ja per La Tribuna de Cartagena.

Curiosos lladres oi?

La perceptiva denúncia va ser presentada i els agents de la pròpia Guàrdia Civil desplaçats fins al domicili de Daniel Negroles troben "una mica rar" el modus operandi.

En qualsevol cas cal ser molt estúpids si es pensa que els documents comprometedors -que són molts- sobre el possible assassinat d'Emilio Botín i sobre les múltiples evidències de relacions del Banc de Santander amb el narcotràfic i el blanqueig de capitals, els conservem en els nostres domicilis particulars o en la redacció del diari.

Més que res per estalvia el treball de successius robatoris similars: tot el que publiquem, el que tenim en ment publicar i el que guia futures investigacions, el guardem a molt bon lloc segur 'fora d'Espanya! i intentem ser més llestos que la seguretat del Banc de Santander i que els serveis secrets de l'Estat, el CNI que treballa a les seves ordres: no en va, la que durant molts anys va ser número 2 del CNI va ser fitxada recentment per Ana Patricia Botín com directora de seguretat de tot el grup financer que presideix: Déu n'hi do, algú que passa de ser la segona persona que disposa i coneix la informació més privilegiada de l'Estat a treballar en nòmina del Banc de Santander i sense que cap formació política hagi presentat la més mínima objecció.

Serà perquè tots els partits polítics -des del PP fins a Ciutadans, passant per Podem, PNB o PSOE tenen crèdits amb el Banc de Santander?

I encara més: avís a navegants!

D'ocórrer-alguna cosa indesitjat a alguns dels periodistes que treballem en aquestes investigacions que els estem oferint sota el títol genèric "Vermell Botín" (van ja 30 publicacions ... i les que falten) tota la documentació seria remesa immediatament als principals mitjans de comunicació de tot el món. I el poder d'Ana Patricia Botín és molt, suficient com per controlar tota la premsa espanyola, però no tant com per tenir com a peluts a tots els mitjans de comunicació de tots els països del món.

A Espanya segur que cap mitjà de comunicació es farà ressò del que ha passat. Sense anar més lluny, avui mateix, el nostre director, Josele Sánchez hauria d'aparèixer al programa CHESTER però Ana Patricia Botín ha comprat la voluntat de Risto Mejide, de Cuatro i de Mediaset i la seva entrevista serà suplerta per una altra amb la periodista i escriptora Pilar Urbano .

En l'entrevista que ha estat censurada, Josele Sánchez oferia tota la informació sobre el "presumpte" assassinat d'Emilio Botín, la inculpació de la seva dona Paloma O'Shea i de la seva filla com a inductores del crim en querella presentada davant del jutge Santiago Pedraz i les relacions de "les clavegueres de l'Estat" i el CNI en la defensa dels interessos del Banc de Santander.

Normal, tenint en compte la participació accionària del Grup Prisa a Mediaset (i la del propi Banc de Santander).

Com a exemple els deixem aquesta perla publicada al twitter del Bufet de lletrats Rosales que representa els afectats per la "presumpta" estafa que l'entitat que presideix Ana Patricia Botín ha dut a terme amb més de 350.000 famílies que tenien els seus diners al Banc popular i que l'han perdut tot.El tuit del Bufet Rosales no pot ser més explícit sobre el lameculismo de la cadena ser amb una Ana Patricia Botín presidenta del Banc de Santander i acusada de ser la inductora del "presumpte" assassinat del seu pare, en querella presentada davant l'Audiència Nacional.

Res a estranyar en un país en què Ana Patricia Botín posa i treu entrevistes en mitjans de comunicació, posa i treu ministres, jutges i fiscals; un país on el CNI destrossa la vida professional i personal d'una jutge, Cor Cillán, que es va atrevir a investigar la relació del rei emèrit, la família de Jordi Pujol i Emilio Botín a un cop de pilota immobiliari sense precentes i on fins i tot es dicten doctrines amb el seu propi cognom "la doctrina Botín" per aconseguir evidenciar que a Espanya la justícia no és igual per a tothom.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS