dimarts, 1 de novembre del 2016

Espanya no podrà aplicar l'article 155 perquè després de la DUI les lleis espanyoles ja no regeixen ... La UE té l'obligació de defensar els drets i els valors democràtics si un estat membre amenaça de violar-los · Anteriorment, ja ha invocat algunes vegades aquest recurs .





Tan fàcil com 1 + 1 igual a 2 ...
Pas a pas:
Catalunya declara la independència.
Espanya ordena suspendre l'autonomia catalana.
Però autonomia catalana ja no hi haurà cap.
Es tractarà de l'Estat Sobirà de Catalunya.
Les forces de seguretat de l'estat espanyol seran considerades estrangeres i se'ls convidarà a abandonar el país.

Tot el que pugui passar que no sigui això serà per l'ús de la força ...
Si les forces de l'estat espanyol intentessin entrar al Parlament català podria ser considerat com una atac, una declaració de guerra entre dos estats iguals.

Dit això, què diu la Cort Internacional ?:

La Cort Internacional de Justícia (CIJ) o la Cort Internacional de Justícia (TIJ), conegut col·loquialment com a Cort Mundial, és el principal òrgan judicial de les Nacions Unides i va ser establerta per la Carta de les Nacions Unides el 1945.

Els dictàmens, juntament amb les decisions en assumptes contenciosos, formen part de la jurisprudència internacional, que té com a principal funció la de servir com a element essencial i imprescindible d'interpretació del Dret Internacional. A la pràctica, la Cort Internacional de Justícia ha fet un ús indistint com a precedents dels seus dictàmens i sentències, tractant ambdós tipus de resolucions en peu d'igualtat. Ambdues, per tant, són igualment jurisprudència.

Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010 sobre la legalitat de la declaració unilateral independència

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d'independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d'un estat i la voluntat democràtica d'un poble part d'aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d'aquest poble

- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d'una dictadura, no és la llei la que determina la voluntat dels ciutadans, sinó que és la voluntat dels ciutadans, la qual crea o la legalitat vigent quan sigui necessari.
spain crisi




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS