dissabte, 5 de novembre del 2016

Semblava ximple ... Montoro i família es queden amb mil pisos de Bankia a preu de ganga .Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda, més conegut com Don Subidamoderada de Sous. El banc dolent, conegut oficialment com (Sareb), ha venut recentment un miler d'habitatges de la nacionalitzada Bankia al fons de capital risc (fons voltor) HIG Capital, establert a Miami, per 100 milions d'euros. La immobiliària triada per HIG per vendre aquest lot de cases, ha estat Montoro i Fills SA (Monthisa), propietat del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.
































Montoro i família es queden mil pisos de Bankia a preu de ganga. (Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, més conegut com Don Subidamoderada de Sous).

Montoro i Fills SA, propietat del ministre d'Hisenda i família, vendrà un lot d'habitatges de la nacionalitzada Bankia adquirides per un fons voltor
El banc dolent, conegut oficialment com a Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), ha venut recentment un miler d'habitatges de la nacionalitzada Bankia al fons de capital risc (també anomenats fons voltor) HIG Capital, establert a Miami, per 100 milions d'euros. La immobiliària triada per HIG per vendre aquest lot de cases, segons informa Diagonalperiodico.net, ha estat Montoro i Fills SA (Monthisa), propietat del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

L'operació de venda de les 939 habitatges repartits per diversos punts d'Espanya s'ha tancat per 100 milions d'euros, evidentment per sota del preu de mercat. Per tant, la immobiliària de Montoro té per davant una possibilitat immillorable de realitzar un sucós negoci gràcies a la Sareb, entitat controlada per l'estat i dependent de la Comissió Europea.

Fins i tot el diari nord-americà The Wall Street Journal s'ha fet ressò dels "fortíssims descomptes" aplicats a aquest lot d'habitatges que pertanyia a Bankia, que dos mesos enrere havia estat taxat en 500 milions i ara s'ha venut només per 100. A més, HIG només ha pagat el 51% dels immobles gràcies a una argúcia financera que manté el 49% dels habitatges en propietat de la Sareb, el que significa que cada casa té un cost mitjà de 51.000 euros.

Una autèntica ganga. I una autèntica vergonya.

UN ALTRE "detallet" L'SIMPÀTIC MONTORO.

Montoro té tres pisos en propietat a Madrid i segueix cobrant dietes d'allotjament

Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda i diputat del PP per Sevilla, s'embutxaca 1.823,86 euros mensuals del Congrés en dietes d'allotjament i manutenció, malgrat que té tres pisos en propietat a Madrid. Cap dels 10 membres del Govern que ocupen un escó a la cambra baixa, inclosos Mariano Rajoy i el mateix Montoro, ha renunciat a cobrar aquest complement.

El ministre d'Hisenda, un dels cervells del sever pla d'ajust impulsat pel Govern, que inclou dràstiques retallades en el salari dels funcionaris, les ajudes als aturats i les prestacions als dependents, a més d'una contundent pujada d'impostos, suma aquesta ajuda del Congrés al seu salari oficial, que puja a 64.053,79 euros anuals.

Montoro, casat en règim de separació de béns, posseeix tres habitatges a Madrid. La primera és un xalet adossat a la Serra, que va adquirir el 1988; la segona la va rebre en herència el 1997; i la tercera la va comprar el 2005 amb ajuda d'un préstec hipotecari de 360.000 euros concedit per Barclays, deute que pràcticament havia saldat -a falta de 14.000 euros-quan va presentar la seva declaració de béns al Congrés, el passat mes de novembre.

I una altra casa a Alacant.

El titular d'Hisenda, càrrec que ja va ocupar entre 2000 i 2004 en el Govern de José María Aznar, posseeix també una casa a Alacant i una plaça de garatge a Madrid. Una de les quatre habitatges de la seva propietat la té actualment llogada, i percep com a renda uns ingressos nets de 10.200 euros anuals.

Montoro no cobra el sou de diputat perquè la Llei d'incompatibilitats prohibeix percebre alhora dues retribucions de les administracions públiques, però sí ingressa les dietes -exentas de tributación- que paga el Congrés als 350 diputats per "afrontar les despeses d'allotjament i manutenció a la capital ", que ascendeixen a 870,56 euros en el cas dels parlamentaris de Madrid i 1.823,86 per als elegits en les altres circumscripcions, com és el cas del ministre d'Hisenda.

Encara que nascut a Jaén, Montoro va encapçalar la candidatura del PP per Sevilla en les recents eleccions generals. En les cinc legislatures anteriors també va obtenir un escó al Congrés -primer per Madrid, més tard per Jaén i de nou per Madrid-, si bé en 2004 va renunciar a la seva acta de diputat per presentar-se a les eleccions al Parlament Europeu com a número sis en la llista del seu partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS