diumenge, 25 de setembre del 2016

La televisió de la caverna del grup mediàtic Intereconomía TV tancarà el proper 20 d'octubre "al no tenir tresoreria per pagar l'IVA". Han de 8.029.667 i 3.123.546 euros a l'Estat només en impostos ".



















Segons informa Miguel Sempere a Rambla Lliure, la televisió del grup mediàtic presidit pel navarrès Julio Ariza "tancarà el proper 20 d'octubre, al no tenir tresoreria per pagar l'IVA del tercer trimestre". El periodista assegura que "el mateix Julio Ariza ha transmès als seus íntims que ja s'han acabat les solucions i els ha animat a buscar feina".

En la informació publicada a Rambla Lliure, Sempere explica que Gonzalo Bans, director d'informatius de la cadena, animava al seu equip fa uns mesos a "que s'acollissin a l'atur els mesos d'estiu, perquè el cost dels seus salaris fos assumit per l'Estat. Ningú es va acollir a aquesta mesura, tot i que Bans prometre recontratarles al setembre ".

Miguel Sempere afirma que aquesta situació és "una nova mostra de com estan les coses a Intereconomía, amb greus problemes de liquiditat que li impedeixen afrontar el dia a dia dels seus costos operatius i que l'empeny a passos de gegant cap a un tancament o dissolució".

Finalment, el periodista conclou assegurant que "els comptes publicades reflecteixen que en aquests 18 mesos no només no s'ha pagat al fisc, sinó que a més han augmentat els impagaments en més d'un milió d'euros. En total dues empreses d'Ariza, Intereconomía Corporació i Intereconomía TV, han de 8.029.667 i 3.123.546 euros a l'Estat només en impostos ".

Segons l'opinió de l'ex-periodista del Grup Intereconomía Enrique de Diego

L'espanyol d'avui és un gilipolles. En concret, un gilipolles integral. Un ignorant il·lustrat pastoreado per la intel·ligència mitjana i espoliat per la casta, que ha perdut les seves referències, manca d'una narrativa comuna i només viu instal·lat en el present buscant la seva satisfacció immediata.

És un feble mental fàcilment manipulable pel monopoli televisiu que li implanta clixés absurds i ridículs o li agita amb espasmòdics atacs d'histèria moral, sense contingut, que ràpidament passen. A l'espanyol d'avui, gilipolles integral, en té prou amb que li entretinguin i pot seguir portant la seva vida plana si se li subministren suficients dosis de futbol.

Si els té, l'espanyol d'avui és incapaç de defensar els seus fills, conduïts a l'atur, l'emigració i la misèria, mentre veu com creixen i parasiten els fills de la casta. No té valentia, coratge i força vital. És un gilipolles decadent sumit en la banalitat de la seva vida superficial i infame, sotmès al saqueig i al profunds processos d'enginyeria social, sense que ni tan sols s'assabenti.

L'espanyol d'avui, que es creu totes les mentides que li conten, no és capaç ni tan sols de llegir res que passi dels quatre paràgrafs. Jo sóc l'excepció a la regla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS