dimarts, 20 de setembre del 2016

EL PRESIDENT TAMBÉ ÉS UN CORRUPTE. El multimilionari Rajoy és un dels principals caps del lobby dels registradors de la propietat d'Espanya, una minoria (un miler de persones), una casta poderosa que viu encara dels privilegis feudals en què el Dret no ha pogut penetrar.









L'advocat José Luis Mazón, en representació del partit Sobirania de la Democràcia (Sobirania), ha denunciat davant l'Oficina de Conflicte d'Interessos al president del Govern, Mariano Rajoy, per mantenir la seva plaça com a titular del Registre de la Propietat de Santa Pola, a la província d'Alacant, tal com havia informat Atlàntica XXII en el seu número 17, el passat mes de novembre.

El president del Govern capitaneja el major grup de pressió dels registradors de la propietat, que ha aconseguit mantenir privilegis de l'època franquista, únics a Europa.
Des de 1981, Rajoy manté la plaça com registrador a Santa Pola, que li ha procurat uns 20 milions d'euros (3327720000 pts.), Segons denuncia l'Associació d'Usuaris de Registres.
Rajoy i el lobby dels registradors (I): El multimilionari que vol ser president Publicat per ATLÁNTICA XII en el seu número 17 (novembre 2011)
Per Fernando Romero, periodista.

Recorden quan en el programa de TVE Tinc una pregunta per a vostè al març de 2009 Maria Violeta Aranguren, de cinquanta-tres anys i veïna de Ansoáin (Navarra), visiblement nerviosa li preguntava a Mariano Rajoy una mica tallada:
"¿No serà gaire molèstia que em digui quant guanya vostè?".
El líder del PP va quedar transposat i, per guanyar temps i pensar la resposta, fent gala de les seves taules com a home públic, li va contestar que no li havia sentit i que li tornés a preguntar.
Un cop recuperada la compostura després de la "insolent" pregunta, Rajoy no li va dir el que guanyava. Tan sols un concís "bastant més que vostè" i anar-se'n, seguidament, ciri trencat. Un milió d'euros a l'any.

Un milió d'euros a l'any (166.386.000 Pts.) És l'estimació (a la baixa) dels seus ingressos per la seva activitat política i per la seva plaça de registrador a Santa Pola (Alacant) de la qual, segons l'Associació d'Usuaris de registres, ha percebut des de 1981 uns 20 milions d'euros (3327720000 pts.) ia la qual mai ha renunciat.

El registre de Santa Pola li reporta entre 800.000 i un milió d'euros a l'any. A això cal afegir els prop de 100.000 euros que rep del PP en concepte de dietes i despeses més els 72.000 euros que cobra per la seva feina com a diputat al Congrés. ATLÀNTICA XXII va tractar de posar-se en contacte per escrit amb Rajoy per demanar la seva opinió al respecte, tot i que sense èxit.

El multimilionari Rajoy és un dels principals caps del lobby dels registradors de la propietat d'Espanya, una minoria (un miler de persones), una casta poderosa que viu encara dels privilegis feudals en què el Dret no ha pogut penetrar. Són els registradors, que guanyen sempre en qualsevol conjuntura econòmica per la senzilla raó que tot passa obligatòriament pel Registre. Cap negoci del món té assegurada una clientela com la d'aquest gremi que en temps de crisi guanya encara més (els guanys mitjans netes dels registradors s'estimen en un milió d'euros anuals).

En els Registres de la Propietat seus titulars es folren amb l'expedició massiva de certificacions i notes per als creditors que desitgen informar-se dels béns dels deutors; es folren amb les execucions d'hipoteques per impagament de bancs; es folren per novacions de préstecs; es folren per embargaments de tot tipus: judicials de particulars o de l'agència tributària. La crisi no ha fet més que engrandir els seus comptes corrents i tot això gràcies a Rajoy i al seu lobby, que va impedir durant el Govern de José María Aznar que es modifiqués una situació preconstitucional que permetia a uns funcionaris públics percebre, per la prestació d'un servei públic en règim de monopoli, les seves retribucions directament dels usuaris privats o públics. Algú coneix algun funcionari que expedeixi una factura amb el seu IVA a l'usuari per un servei públic? Doncs els registradors si.

Aquesta i altres denúncies han estat realitzades públicament (encara que amb escassa repercussió mediàtica) per l'Associació d'Usuaris de Registres, que dirigeix ​​el notari Javier Martínez del Moral, per a qui Mariano Rajoy ha volgut fer política sense renunciar a percebre el benefici econòmic d'un Registre de la Propietat: "la utilització d'aquest article pel senyor Rajoy, cas de comprovar-se, constituiria ja de per si causa d'inhabilitació del mateix per a la cosa pública, ja que hauria ocultat les seves enormes ingressos incompatibles, de manera constant i contumaç, durant vint anys ".

Mariano Rajoy fa vint anys en excedència i té la reserva de plaça del Registre de la Propietat de Santa Pola, plaça que està en règim d'interinitat permanent.
Segons l'Associació d'Usuaris de Registres, Rajoy va nomenar registrador permanent accidental de Santa Pola a Francisco Riquelme, el seu amic i company de promoció des de 1977, denunciat per diverses irregularitats en finques de la seva propietat.
L'operació és possible per una norma del Col·legi de Registradors, a la qual es va acollir el polític gallec, que permet designar com a interí a un company i repartir-se amb ell al 50% els guanys sense que la plaça surti a concurs.

L'Associació considera que aquesta peculiar opció constitueix "un privilegi inaudit i únic al món" i va ser un èxit de Rajoy en la seva època de ministre. El 50% dels guanys que es porta Rajoy es justifica com a quota col·legial, encara que per aquesta Associació és una falsa quota "que compon un inevitable rosari de fraus fiscals".
Aquest senyor és el que se suposa que ens posarà a tots a "fer els deures".

La immensa majoria d'espanyols (classe mitjana i baixa) està sent brutalment castigada per organitzacions endogàmiques (partits polítics, jutges elegits per aquests, sindicats, món financer, etc. ...) que dirigeixen el que queda d'aquest país. La gent comença a cansar-se de que els vapuleen i riguin a la cara. Quan es foten de tu amb tot el morro, fins al més oví es rebel·la. Els espanyols solem ser gent pacífica i cal reconèixer que vam aguantar carros i carretes però la història demostra que quan se li tira massa del mos, l'espanyol explota i ho fa violentament. Millor no posar-se per mitjà perquè l'assumpte acaba malament i és difícil d'aturar.
Esperem que la situació, en tots els aspectes, es vagi solucionant perquè si aquests poders segueixen trepitjant el coll del poble amb la seva bota d'hipocresia, injustícia i mentides, acabarà mossegant i es menjarà la bota i el peu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS