dijous, 1 de setembre del 2016

Francisco Marhuenda, mestre de la manipulació idiota per hooligans i lacai pepero .Francesc Marhuenda, és tolerant amb la corrupció perquè pertany a ella. El 2001, sent director general de Relacions en les Corts, amb Mariano Rajoy de ministre de la Presidència, va haver de dimitir per la venda de fons documental d'Estratègies, Assessorament i Comunicació, segons fonts solvents, aquest fons documental era propietat del Ministeri.








Mestre de la manipulació idiota o per idiotes. Marhuenda se sap protegit pel poder, segueix sent el cap de gabinet de Rajoy, ara des dels mitjans; no li importa que La Razón hagi baixat el 44% en l'últim any (no és una baixada, és un daltabaix); no necessita esforçar-se, ni dir res intel·ligent, està davant la càmera per defensar al PP i, sobretot, a Rajoy i no li importa fer d'espàrring o dir patents bestieses.

El paper li resulta molt lucratiu. No només dirigeix ​​un mitjà sense credibilitat, que sufraga Atresmedia, sinó que també s'ha anat preparant el futur: és professor titular interí de la pepera Rei Joan Carles, un sinecura; és, fins i tot, Comissari d'Honor del Cos Nacional de Policia, per obra i gràcia de la seva amigacho Jorge Fernández Díaz.

Al programa de Carlos Costa, a la ultrapepera 13 TV, Marhuenda, amb aquest aire de l'ximple de la classe, s'adona que s'està parlant massa de la corrupció del PP i curta: "bé, el PP governa a moltes autonomies i en molts ajuntaments, i només hi ha casos de corrupció en dos llocs, Madrid i València ". Això és una grollera mentida, però sap que tot li està permès: "Gürtel i Púnica", afegeix, i Brugal, i Bárcenas, Bankia i les targetes black i Múrcia. Però, bé, Madrid i València -tota la Comunitat Valenciana- no són dos petits poblets. Està implicada tota la direcció nacional del PP. "I el Govern, només Acuamed, un cas menor". De menor, res. Diversos milions d'euros depredats; 13 detinguts el 18 de gener de 2016, entre ells Arcadi Mateu del Port, director general de la Companyia, i Maria Gabriela Mañueco, responsable d'Enginyeria i Construcció; dimissió del subsecretari de Presidència del Govern, Federico Ramos d'Arques. En qualsevol democràcia, hagués hagut de dimitir Soraya Saénz de Santamaría. També hi ha les empreses offshore de José Manuel Soria i de l'esposa de Miguel Arias Cañete i la cultura dels gratis de José Manuel García Margallo. Pelillos a la mar, manipulació idiota per hooligans.

Francisco Marhuenda, al cap ia la fi, és tolerant amb la corrupció perquè pertany a ella. El 2001, sent director general de Relacions en les Corts, amb Mariano Rajoy de ministre de la Presidència, va haver de dimitir per la venda de fons documental d'Estratègies, Assessorament i Comunicació SL a l'Institut Ramon Carande de la Universitat Rei Joan Carles, dependent de la Comunitat de Madrid. Segons fonts solvents, aquest fons documental era propietat del Ministeri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS