dimarts, 20 de setembre del 2016

"ELS PERIODISTES ES MEREIXEN GUANYAR POC", BANQUERS, POLÍTICS I PERIOLISTOS, A LA PUTA CALLE, ELS REPETIDORS DE PROPAGANDA SÓN ELS ALTAVEUS DE LES CLAVEGUERES.








Et venen mentides que només afavoreixen a la màfia de la Partitocràcia i a la màfia de la Corporocracia, les dues grans dictadures mundials base de la PUNTA DE LA PIRÀMIDE Iluminati que és la Banca, al capdamunt del triangle de Poder. La veritat o el benefici del ciutadà o alguna cosa que no doni diners o no surti a la Televisió no interessen, com en el cas de sida, terrorisme i enrabiada. Noves alternatives o informació nova i revolucionària és música celestial per aquesta colla de viscosos gaznápiros aborregats i millor pagats. Solen ser quatre amics que roten de mitjà en mitjà, molt encorbatats, comptant tots les mateixes collonades i treballant amb becaris sense preparació en precari que han estudiat una puta merda de carrera inservible que criden: Ciències de la Informació. Mai donen notícies, només repeteixen sense revisar els informes oficials que els ven la Màfia X, a través dels seus xiringuitos: ONU, Science, governs, agències oficials sionistes com Reuters, etc ...

RÀNQUING DE REPETIDORS DE PROPAGANDA I PERIODISTES FECALS

(A ESPANYA) GALERIA DE HORRORS

(Curiosament tots aquests poca-soltes tenen en comú en pertànyer a empreses en fallida, ja que la penya ja no compra els seus productes per la seva baixa qualitat ni posen publicitat en ells. Internet i la blogosfera seriosa i creativa, com el nostre blog, suposen la seva gràcia definitiu . cap d'aquests lloros repetidors, va predir el crac, la depressió ni cap notícia important, com hem fet en aquest blog..tampoco van predir les fallides d'PÚBLIC I eL PAÍS, UNA COSA QUE VAM FER NOSALTRES).

Jesús Maraña, (EXCUSAT) PÚBLIC

Practicant avançat de sexe oral i petó negre amb la seva amant putilla PPSOE. El seu germà, Jesús Maraña, (un xulo que va ser professor meu en el Màster d'El País) és encara més indigent mental que ell: repetidor de propaganda de la Màfia X del CFR. Es van inventar unes declaracions meves en la seva gacetilla del règim i no em va permetre rectificar. Amb lleu retard en el mateix ADN, (periòdic que per cert a què van copiar el seu disseny). Públic és un embull o cacau total, una galimaties púbic on no t'assabentes de res, excepte que el PPSOE ÉS EL MILLOR DE TOT. Esteu censurar i manipular al teu puta mare. No tenia publicitat, i li pagàvem amb els nostres impuestos.El roent Roures va posar a tots com el més vulgar fatxa capitalisto.

MELCHOR MIRALLES, gilipolles arrogant, EL MÓN

Contaminant Rata de claveguera amb corbata que es fa dir periodista. No ha dao un pal a l'aigua mai, viu del GAL des de fa un munt d'anys amb infrmación que tothom sabia i que prenc de company Ricardo Arqués, al que després oculta en les seves pel·lícules i documentals. Cregut i superb. Va criticar als treballadors de RTVE quan aquests anaven a la vaga, la qual cosa li defineix per complet. Caldria llançar a la tassa del vàter i estirar la cadena. Llàstima per les rates i les seves cries que podrien usar-lo d'aliment. ¡Pobrecitas !.

JIMÉNEZ LOSANTOS, POLL FACHA, COPE & LLIBERTAT DIGITAL

Jiménez Sants no és exactament repetidor de propaganda, és comunicador i sintonitza amb certs oients, però no deixa de ser un fatxa fantasmagòric que desconeix totes les veritats de la conspiranoia i censura a qui li dóna la gana i s'envolta de col·laboradors de tot a 100 . el que passa que la resta del periodisme és tan putapénico, que per poc que donis canya, morbo i notícies contra el sistema, descollas. A Andalusia acaben de censurarles esRadio i no se sent, al·lucinant. Va rebre premis d'amics de ISRAEL com César Vidal, tot i que treguin coses, fixeu-vos a qui donen suport, està al servei de la pija Desesperança Agurre.

Ramat de banals macacos DE REPETICIÓ

Tots us són familiars. Guanyen una milionada per omplir la teva vida de superficilidad, notícies insulses i propaganda. Pepa Bueno (pilota professional del sistema), Concha Campoy (que es millori en la seva malaltia, ella sempre va ser portaveu de l'OMS i estafes de sida, càncer etc ...), Fedegico Jiménez Losantos, Ana Rosa Quintana, Juan Ramón Lucas, Ana Griso (és bona locutora i té bon look, però només parla de successos i pijades). Servirien per amenitzar en una perruqueria amb els seus comentaris trivials i la seva tonteria natural; però no, a alguns els paguem nosaltres dels nostres impostos una burrada de pasta (Bueno i Lucas). La Quintana és ja una mediocre dejecció marujil, culpable de la degradació cultural d'aquest país. Concha Campoy, intenta sota una façana atractiva anar de periodista a la pomada, però és només una portaveu del seu partit fachosocialista i un altre marujón divagador del quinze: de temes d'interès només per a la veïna del cinquè.


LUIS DEL OLMO I JULIA OTERO, PUNT RÀDIO I ONDA CERO

EL FACHA POPULISTA I EL LLAMBORDA climatérico

Dos monstres de periodisme marujil per a ments disminuïdes. Ell un fatxa de tota la vida, demagog, populista, venal i vanal. Ella mongòlica de naixement, call malai, vaga, barroera, que fa que la gravin les entrevistes i després no sap ni qui surt, com em va ocórrer a mi en una puta merda d'entrevista que em va fer la seva serventa Anna a Punto Radio. Tots dos repugnants .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS