dijous, 7 de juliol del 2016

La barreja de la política i influències .Luis de Guindos, "empestat" a Europa, líder econòmic del PP, Fernando Martín: comptes a Suïssa però a Espanya les seves estafes els paga l'erari públic, Granados va estar en el casament de la filla de Guindos , Tots al PP li feien favors a Granados: "de Guindos li va a donar un cop de mà", Guindos i el president d'AENA, José Manuel Vargas (darrere).







Europa no va voler que l'ex de Lehman Brothers presidís l'Eurogrup: les seves contínues barreges entre el públic i el privat, entre la política i les influències empresarials queden reflectides en les 9 al·lusions a Luis de Guindos, ministre d'Economia, en el sumari de la Màfia Púnica. I són greus: La constructora Martinsa, la major fallida immobiliària d'Europa, va deixar a la Sareb (erari públic) 1500 milions d'euros de "pufo". El Banc Mare Nostrum (Caixa Múrcia, Caixa Penedès, Caixa Granada i Sa Nostra) va necessitar 730 milions d'euros. La privatització d'AENA va suposar un "pelotazo" com els d'ENDESA o Telefònica que va passar a mans privades. I fins al Tresor públic ha caigut en les urpes de la voracitat del ministre: li va dir a Francisco Granados, avui empresonat, que cridés de la seva part a Iñigo Fernández de Mesa, secretari general del Tresor i germà d'Arsenio, director general de la Guàrdia civil. I és que la Trama Púnica havia albirat un autèntic tresor al erari nacional i necessitava que Luis de Guindos li obrís des de dins les portes de la cova. Aquestes són les 9 al·lusions del sumari judicial que ho delaten i per les que encara no ha dimitit.

"Una altra conversa d'interès referent a aquest mateix tema es produeix el 01-10- 2014 amb IGNACIO PALACIOS (amic), en la qual compte el parlat amb un representant de l'empresa MARTINSA, que li va explicar que estan en concurs de creditors i que van a formar una nova societat i que li agradaria que ell fos el director general de la mateixa. FRANCISCO li explica que la història és que la major deute que tenen amb els bancs és amb el banc Sareb i que com el president és LUIS DE GUINDOS, volia que a veure si podia parlar amb ell. IGNACIO li contesta que això és així i que les relacions són valuoses. Aquest mateix accés directe a alts càrrecs del govern és buscat per DONATO (Societe Generale), qui li exposa que té certa informació que vol que es Ia digui al MINISTRE. En aquest sentit cal recordar que FRANCISCO GRANADOS treballa en l'actualitat per aquesta entitat, havent estat contractat pel mateix DONATO com a assessor, cobrant pel que sembla una important retribució que contrasta amb Ia escassa activitat real que realitza per a aquest banc ".

FRANCISCO GRANADOS realitza crida a CRISTIANE JUCAR. Temes personals. FRANCISCO diu que va al casament de la filla de LUIS DE GUINDOS. CRISTIANE diu que està molt bé que vagi a aquestes noces, que així li veuen i es relaciona. CRISTIANE diu que no té diners, però GRANADOS li diu que a casa no però que en Ia empresa sí que té diners però CRISTIANE li diu que això no es pot. Es talla la trucada.

FRANCISCO GRANADOS realitza crida a LUIS DE GUINDOS. Parlen de temes d'actualitat. Sense interès. FRANCISCO li pregunta pel tema de BMN, LUIS DE GUINDOS li diu que no hi ha res decidit. Que hi ha diverses possibilitats però que cal esperar a finals de mes perquè no hi ha res de res.


FRANCISCO GRANADOS rep trucada de IGNACIO PALACIOS. IGNACIO li pregunta per la seva vida social a Marbella. FRANCISCO li diu que ha estat en l'aniversari de MANUEL MANRIQUE a Sotogrande, un altre dia va sopar amb D'GUINDOS i així amb més gent, amb DONATO, que va estar amb ell al vaixell i amb un metge anomenat TINO. FRANCISCO diu que amb qui més ha estat és amb Morti, que també estava JESUS ​​però tot just l'ha vist. Que també ha vist a JOSE. FRANCISCO li diu que ha quedat amb JOSE CARLOS per dinar al BRACOMONTE a les 14:30 hores, que vagi també. IGNACIO li diu que s'apunta, que després es veuen.

FRANCISCO GRANADOS realitza crida a MARIA VICTÒRIA CRISTOBAL. En principi parlen de temes personals. GRANADOS diu que D'GUINDOS ha estat molt simpàtic ja que no ho ha de posar a treballar en cap lloc. Que DE GUINDOS li va a donar un cop de mà en una cosa a GRANADOS que no especifica i DE GUINDOS li ha dit que compti amb això. GRANADOS diu que estan interessats en comprar BANKIA i que aquest tema el té a veure amb DONATO ja que D'GUINDOS li ha dit [que cal parlar amb] una de Múrcia que no sap especificar bé GRANADOS. Parlen de la situació de DE GUINDOS. Que canviaran la Llei dels ajuntaments abans de les eleccions. Després parlen temes orgànics de partit polític. En un moment de la conversa diu MARIA VICTÒRIA que algú li ha fotut a FRANCISCO GRANADOS i aquest respon que sí. Que GRANADOS diu que ha estat un tal NACHO i CASIMIRO. Que si li ha preguntat algú o algun inspector d'Hisenda o si li havia cridat Fiscalia, FRANCISCO diu que no li ha cridat ningú. Que FRANCISCO no sap. Posteriorment parlen de temes de partit.

FRANCISCO GRANADOS LERENA realitza crida a DONATO. GRANADOS diu que va a sopar amb LUIS DE GUINDOS. DONATO diu que segurament DE GUINDOS està molt preocupat per l'economia. GRANADOS diu que del tema d'AENA, DONATO diu que la informació que manegen, que no han triat res, que fins al setembre no hi ha res i que "els globals col·locadors" no volen. La resta de la conversa sense interès.

DAVID Marjaliza realitza crida a JOSÉ LUIS HIDALGO GOMEZ. Parlen de que ja han presentat l'operació a Ibercaja, que passarà a Consell entre avui o dilluns amb els contractes de lloguer amb la idea de no gastar molts diners, perquè després costa molt recuperar això, els demanen pignorar les dues rendes. DAVID li diu que ha estat el seu amic amb el ministre D'GUINDOS en un casament, i que li va comentar que sembla que hi ha creixement. Parlen d'economia i que sembla la cosa va una mica millor. DAVID li diu que dilluns i dimarts té signatura i que després es va per avall uns dies de vacances. JOSE LUIS diu que ja ha parlat amb ALFONSO. s'acomiaden

FRANCISCO GRANADOS realitza crida a una DONA. GRANADOS li diu a la dona que apunti un telèfon de IÑIGO FERNANDEZ DE TAULA, germà del director general de la Guàrdia Civil. GRANADOS diu que aquest home és director general del Tresor, GRANADOS diu que li ha dit LUIS DE GUINDOS que li digui de part seva, GRANADOS diu que truqui a EVA i que et de el telèfon de la secretària d'aquest tio i que li demane una cita amb ell, però que a veure si ho pot trucar.

FRANCISCO GRANADOS realitza crida a CRISTIANE (amant de GRANADOS), (FRANCISCO GRANADOS diu que està fart de la situació en què està, que està desesperat perquè no vol estar sense treballar, no vol dependre dels altres i que això no és vida. CRISTIANE diu que cal agafar-se a el que sigui, GRANADOS diu que no es pot agafar al que sigui perquè això ho devalua, GRANADOS diu que de cara a la gent ell està al banc, CRISTIANE li diu que parli amb d'GUINDOS i GRANADOS diu nO. GRANADOS diu que a veure si passa això. GRANADOS diu que demà ha de menjar amb el del internet (ALEJANDRO dE PEDRO) CRISTIANE li comenta que lA DONA dE PANAMÀ ha perdut les eleccions i GRANADOS diu que normal perquè no va fer el que li van dir que havia de fer, que era aliar-se amb l'home fort del seu partit. FI dE lA CRIDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS