divendres, 24 de juny del 2016

Personatge fosc que hi ha darrera del ‘GAL mediàtic’?, Mauricio Casals lidera un dels lobbys amb més poder al servei de la família Lara i controla i ajuda l’PP i Duran i Lleida. . Casals fa anys que incideix en els governs espanyols, siguin del PP o del PSOE, posant els mitjans de comunicació del Grup Planeta, ara esquitxat pel cas de conspiració política protagonitzat pel ministre Fernández Díaz, a cada costat de l’escenari ideològic. Una televisió al servei de la dreta espanyola (Antena 3) i una al servei de l’esquerra (La Sexta), d’aquesta manera el grup de comunicació, ha controlat totes les formacions polítiques espanyoles com són el PP, PSOE, PODEMOS i Ciudadanos.



























El tàndem Casals - Marhuenda

Mauricio Casals té tots els números de ser l’ideòleg i autor intel·lectual del “GAL mediàtic” de que parlava aquest dimecres el president Puigdemont. És i ha estat un fidel servidor de Lara i el seu imperi, ha comptat amb molts diners per fer-ho possible, com mantenir un diari com La Razon i la seva mà dreta i director del diari, Francisco Marhuenda, incombustible tertulià del programa ‘La Sexta noche’ i a la vegada controlador de que ningú es passi de al ratlla al programa,  ell posa i treu tertulians.

Maurició Casals i Aldama home de confiança de Lara i del Grup Planeta que manté una molt bona relació amb Fernández Díaz

Nascut a Barcelona però fet a Madrid, Casals coneix com ningú el poder de l’estat, té accés directe als governs sigui quin sigui el color polític. L’home fort de l’imperi Lara  s’apropa a qui toca les tecles del poder amb molta facilitat, sigui Aznar, Rubalcaba, Zapatero, Rajoy, Teresa Fernández de la Vega o Soraya Sáenz de Santamaría.

Casals disposat a fer favors als polítics que li fan cas

Va entrevistar-se amb Barcenas per intentar silenciar l’escàndol del finançament irregular del PP, va ser clau en la compra per part d’Atresmedia (Grup Planeta) del projecte comunicatiu fracassat de Jaime Roures (Mediapro) i Miguel Barroso (company de Carme Chacón), de La Sexta, el canal televisiu que Zapatero va atorgar com alternativa a Prisa. No existeix negoci important a Espanya que no compti amb el vist i plau d’aquest personatge.

Casals imposa a Duran i Lleida el nom de Daniel de Alfonso per a l’Oficina Antifrau

Casals i Duran i Lleida tenen una estrena relació, l’habitació del ex-líder d’UDC a l’Hotel Palace és el lloc idoni per influir a la coalició de CiU controlada pel líder demòcrata-cristià, moltes de les esmenes a les diferents lleis que venen dels grans lobbys empresarials són registrades via la complaença i signatura de Duran i Lleida i són imposades durant mols anys. Casals aconsegueix posar l’enemic a casa, un home de la màxima confiança controlant el frau a Catalunya.

Casals és l’home que compleix les intencions mai amagades del propietari del Grup Planeta de lluitar contra el procés independentista

És l’autor de facto i intel·lectual del que president Puigdemont ha anomenat “GAL mediàtic” ell és l’autor del pla per potenciar mediàticament formacions com Ciudadanos i Podemos i, sobretot, al descobrir que aquests darrers són l’eina útil per aturar els independentistes a Catalunya, Euskadi i Galicia i també a les Illes i País Valencia. Mauricio Casals compleix a la perfecció aquella dita històrica “antes roja que rota” i si per aturar els independentistes han de promocionar Podemos ho fan i sense cap escrúpol. Per fer-ho realitat Casals ha disposat de barra lliure en diners per fer-ho possible, i si això comporta l’arribada al poder de Pablo Iglesias no és cap problema.

El silenci inicial dels grans mitjans de comunicació catalans i espanyols davant el cas #FernándezDíazGate són la mostra evident del “GAL mediàtic” 

La gravació afecta directament al Grup Planeta i a la figura de Mauricio Casals, i per evitar la pèrdua d’influència cal fomentar el silenci d’aquest escàndol, veurem com acaba tot plegat, però l’escàndol existeix i els nervis han arribat per primer cop al poder real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS