dimecres, 15 de juny del 2016

ELS MATEIXOS GOSSOS AMB DIFERENTS COLLARS. La Ciutat de les Arts i les Ciències de València contracta la seva publicitat a una empresa els directius van ser imputats en el Cas Rato .







El BOE recull avui la formalització del contracte per als anuncis de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València durant 2016. L'empresa escollida ha estat Zenith Br Mitjana, una de les firmes de publicitat que es va encarregar de la sortida a borsa de Bankia i els directius van ser imputats, segons va publicar Europa Press el novembre passat, en el Cas Rato.

Segons aquestes mateixes fonts, Rafael Lorca, director executiu de Zenith; i Fernando Rodríguez Varona, conseller delegat de la companyia, estaven entre la llista d'imputats per delictes contra la Hisenda Pública, de blanqueig de capitals i de corrupció entre particulars. També alts càrrecs de Publicis, el grup matriu de Zenith.

De fet, Fernando Rodríguez Varona va ascendir de CEO de Zenith a CEO del grup Publicis només uns mesos després d'aquesta imputació, l'abril passat.

La Llei de Contractes del Sector Públic prohibeix contractar amb empreses els representants hagin estat condemnats per aquest tipus de delictes, però permet aquests contractes amb els imputats fins que hi hagi una sentència ferma en contra seu. En aquest sentit, aquesta adjudicació és legal.

A aquesta licitació, per concurs obert, es van presentar cinc empreses. Tant en la valoració tècnica, no avaluable mitjançant fórmules (un 40% del total) com en l'econòmica (rebaixa de preus per inserció, un 60%), Zenith va ser la que va presentar la millor oferta.

La campanya de publicitat de la Ciutat de les Arts té un pressupost de 493.680 euros per emetre anuncis des de la signatura del contracte fins a final d'any. El cost final dependrà del nombre d'insercions realitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS