divendres, 13 de maig del 2016

La llibertat d'expressió. Per als que segueixen veient al PSOE com els "aliats naturals". (Tots els casos que es detallen en aquest article, estan recollits d'altres mitjans de comunicació tant públics com privats i fins a la data estan contrastats). CIUTADANS segueix donant suport a aquest partit en tot Espanya, però principalment, en la Junta d'Andalusia encapçalada per la socialista, Susana Díaz.







En l'actualitat, més de 320 càrrecs i excàrrecs del Partit Socialista i més de 1.000 persones relacionades amb aquest partit estan imputats / investigats per delictes vinculats a la corrupció.

El sr. Pedro Sánchez titlla el Partit Popular d'un partit corrupte, ocultant o fent cas omís als propis casos que té al seu partit.
Podem confirmar que el partit polític que té més casos oberts sobre aquesta matèria és precisament el Partit Socialista Obrer Espanyol, i la Comunitat andalusa és la més assetjada pels casos de corrupció.
El líder socialista parla de regeneració política exigint a la resta de formacions polítiques, gestos que no realitza en la seva pròpia formació i que, a continuació, et detallem.

En aquest article detallem la majoria de casos de corrupció oberts del PSOE andalús, més endavant seguirem la corrupció d'aquest partit en altres comunitats autònomes.

Macrofraude dels ERO:
265 imputats. Entre ells:
➢ Manuel Chaves, expresident del PSOE i expresident de la Junta d'Andalusia.

➢ José Antonio Griñán, expresident del PSOE i expresident de la Junta d'Andalusia.

➢ Gaspar Zarrías, exvicepresident de la Junta d'Andalusia.
➢ I 7 ex consellers de la Junta:
• José Antonio Viera i Antonio Fernández, Manuel Recio (exconsellers d'Ocupació).

• Magdalena Álvarez (ex consellera d'Economia i Hisenda, exvicepresidenta del Banc Europeu d'Inversions, del que dimiteix per la seva imputació i segueix cobrant una pensió)
• Francisco Vallejo i Martín Soler (ex consellers d'Innovació)
• Carmen Martínez Aguayo (exconsellera d'Hisenda)
➢ Dimissions de càrrecs directes:

• Juan Jesús Jiménez (Viceconsejero d'Igualtat i Polítiques Socials)
• Adolfo García Fernández (interventor general de la Junta, citat a comparèixer en una comissió d'investigació parlamentària, juntament amb una desena d'interventors i ex interventors)
Cas Mercasevilla:

➢ La cúpula directiva d'Mercasevilla i un exdelegat provincial d'Ocupació ja han estat condemnats per extorsió, si bé l'ex delegat provincial ha estat absolt per falta de prova en el seu recurs al TS.
➢ A finals de l'any passat, es va imputar a Carmelo Gómez, diputat andalús del PSOE i membre de l'executiva regional del partit socialista.
Frau de cursos de formació:
Més de 300 imputats. Entre ells:

➢ Àngel Ojeda, exconseller d'Economia de la Junta d'Andalusia. Realitzant un entramat d'empreses en les quals es van rebre 52 milions d'euros en subvencions per a cursos de formació.
➢ Dimiteix l'alcalde de Punta Umbría, Gonzalo Rodríguez Nevado, després de ser imputat per autoconcedir ajudes per a cursos de formació a una empresa familiar de la qual era administrador.

➢ A més, exalts càrrecs d'Ocupació.
➢ L'informe de la Intervenció de la Junta d'Andalusia xifra en 3.000 milions d'euros, els diners perdut en els cursos de formació.
Frau Invercaria:

Més de 30 imputats, entre ells:
➢ José María Martín Delgado, exconseller de Cultura de la Junta d'Andalusia.
➢ I sota sospita, Francisco Vallejo, exconseller d'Innovació de la Junta d'Andalusia.
Fons Jeremie (FEDER):

Encara no hi ha imputats a causa del recent de la investigació.
No obstant això, es van concedir 10 milions de préstec exprés a l'empresa Bogaris, el intermediari i comissionista era elhijo de Manuel Chaves, i altres 2 milions a l'empresa vinculada al nebot de Felipe González.

Frau del Pla Badia Competitiva:
31 persones imputades, entre ells diversos exalts càrrecs del Ministeri d'Indústria de l'etapa del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero i responsables polítics del PSOE de Cadis.
Cas Matsa:

Aquesta empresa, que s'apodera la filla de Manuel Chaves, va rebre un incentiu de 10 milions i que ha de ser reintegrat. Matsa està a hores d'ara, també sota sospita i en els tribunals per presumptes irregularitats en un altre concurs.
Cas Aiguamolls:

Està imputat, entre d'altres, l'actual secretari general del PSOE d'Almeria i parlamentari andalús, José Luis Sánchez Terol, també exdirector general de Regadius.
Frau consorcis UTEDLT (Unitats Territorials d'Ocupació i desenvolupament tecnològic):

Entre els investigats, hi ha 4 exalts càrrecs de la Junta:
➢ Antonio Àvila, exconseller d'Ocupació de la Junta d'Andalusia.
➢ Aurora Cosano, exdelegada d'ocupació a Sevilla.
➢ Ángel Ortiz, exdirector general.
➢ Pedro Gràcia, exdirector general.
Cas Presidenta:

L'exalcaldessa socialista de Jerez, Pilar Sánchez, va ingressar a la presó el passat 1 de febrer per un delicte de falsedat en document oficial, prevaricació i malversació de cabals públics.
Infraestructures i serveis educatius (ISE):

Obres fantasmes en col·legis, de moment 32 imputats, entre ells l'excandidata a l'Alcaldia de Cadis pel PSOE el 2011, Marta Meléndez, i Fernando Ameyugo Català, exgerent provincial de l'antic ens d'Infraestructures i Serveis Educatius (ISE). 3,5 milions d'euros, dels quals es desconeix el destí.
Frau en les entrades a l'Alhambra:

El perjudici ocasionat al Patronat ha estat quantificat en més de 6,6 milions.
La presidenta del Patronat està imputada i ha hagut de cessar en el seu càrrec.
Últims casos que s'estan investigant a Andalusia:

➢ Desfalc a la caixa de l'Ajuntament socialista de Dues Germanes, segons el Tribunal De Comptes. La desaparició de 1,8 milions d'euros de les arques municipals.

➢ La Fiscalia de Sevilla ha demanat la imputació del diputat andalús del PSOE i membre de l'executiva regional del partit socialista Carmelo Gómez per signar "contractes simulats" per cobrar sense treballar a través d'una trama societària vinculada al cas Mercasevilla.

➢ Un jutge ha vist indicis de criminalitat en el diputat socialista i alcalde d'Alcalá de Guadaira, Antonio Gutiérrez Llimones, per la seva intervenció en un suposat desviament de fons públics, i ha demanat al Congrés que certifiqui la condicionde aforat de l'esmentat parlamentari. El cas està enviat al Tribunal Suprem.

➢ El TSJA investiga el conseller Ramírez d'Arellano per un presumpte delicte continuat de prevaricació en l'adjudicació d'un projecte milionari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS