divendres, 20 de maig del 2016

LA JUSTÍCIA IGUAL PER A TOTS. Esperanza Aguirre es nega a pagar a Fenosa el deute de 5.000 € de casa seva. Gas Natural va al Tribunal Superior de Justícia de Madrid per reclamar a la Comunitat els 5.000 euros que li deu pel rebut de la llum de la casa d'Aguirre.Cifuentes va enviar una carta oficial a Gas Natural per comunicar-li que no assumiria aquest deute.






La Comunitat de Madrid ha de 5.000 euros a Gas Natural Fenosa (GNF) pels rebuts de la llum de l'habitatge d'Esperanza Aguirre que l'ex president, Ignacio González, va deixar d'abonar a principis de 2013.

L'Executiu presidit per Cristina Cifuentes es va negar a abonar la quantiosa deute acumulat que li reclamava la companyia elèctrica catalana per tractar-se del consum d'electricitat d'un immoble no adscrit a la Comunitat de Madrid, tal com va informar Vozpópuli al novembre passat.

L'elèctrica controlada per La Caixa i Repsol ha decidit passar a l'atac i reclamar, per la via contenciosa administrativa davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid aquest deute d'uns 5.000 euros que s'ha vingut acumulant entre principis de 2013 i finals de l'any passat . El recurs contra l'impagament incorregut per la Comunitat ja ha estat presentat, assenyalen fonts al corrent del procés.

Ara serà el jutge de torn el que haurà de notificar el recurs al Govern de Madrid, que ja va deixar clar que no pensa fer-se càrrec del pagament d'aquests rebuts.

Les factures d'electricitat del palauet d'Esperanza Aguirre es venien cursant a la seu de la presidència autonòmica a la Puerta del Sol des que aquesta va accedir al càrrec el novembre de 2003.

Durant els nou anys que va durar el seu mandat, era la Comunitat de Madrid la que s'encarregava de pagar els rebuts de diverses dependències del seu habitatge privada, inclosa la garita de seguretat. Va ser González el que en succeir a Aguirre al capdavant de l'Executiu va decidir posar fi a aquesta pràctica, el que va provocar que el deute comencés a engreixar mes rere mes des de principis de 2013.

Més d'any i mig a reclamar l'impagament

Gas Natural va trigar més d'any i mig a reclamar aquests impagaments i a principis de l'estiu de 2015, ja amb Cifuentes instal·lada a la Puerta del Sol, va enviar una carta al Govern autonòmic reclamant aquests 5.000 euros.

L'equip de Cifuentes va enviar una carta oficial a la companyia elèctrica per comunicar-li que no abonaria aquest deute, per tractar-se de l'habitatge privat de l'expresidenta, un immoble no adscrit al Govern autonòmic.

La flamant presidenta, que manté una tensa relació amb Aguirre i ha hagut d'assumir la presidència de la gestora del PP de Madrid després de la dimissió d'aquesta, també es va negar a pagar les despeses de la seguretat del seu habitatge, situada al barri de Malasaña.

L'1 de desembre passat va entrar en vigor aquesta decisió, de manera que els costos de la llum com de la seguretat de l'habitatge d'Aguirre ja no van a càrrec de l'Executiu autonòmic.

Atès que el titular dels rebuts d'electricitat era la Comunitat de Madrid, Gas Natural Fenosa es veu obligada a reclamar aquest deute a l'Executiu, no a la exlíder del PP madrileny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS