dilluns, 28 de març del 2016

24 COSES QUE NO VOLEN QUE CONEGUES D'AL-QAIDA I LES MENTIDES DE LA GUERRA MUNDIAL CONTRA EL TERRORISME.








L'Estat Islàmic, ISIS o Daesh, va ser creat per la CIA, el MOSSAD i el MI6 per rebentar a Síria. El professor Michel Chossudovsky, economista canadenc i director del Centre d'Investigació sobre la Globalització, a Mont-real, ha recopilat 24 veritats que els governs occidentals no volen que la població conegui sobre ISIS (o Estat Islàmic) i Al-Qaida ... Com és possible que segueixin el joc dels Estats Units encaminat a crear un estat mundial policial? Passant per la destrucció de pobles, cultures ancestrals i restes d'antigues civilitzacions. La barbàrie en la seva màxima dimensió.

COSES QUE NO VOLEN QUE CONEGUES D'AL-QAIDA

1. Els Estats Units han donat suport a Al-Qaida i les seves organitzacions afiliades durant gairebé mig segle, des de l'apogeu de la guerra afganès-soviètica.

2. La CIA va crear camps d'entrenament per al-Qaida al Pakistan. En el període de deu anys, des de 1982 fins a 1992, uns 35.000 jihadistes procedents de 43 països islàmics van ser reclutats per la CIA per lluitar en la jihad afganesa contra la Unió Soviètica.

3. Des de l'època de l'Administració Reagan, Washington ha donat suport a la xarxa terrorista islàmica. Ronald Reagan va qualificar a aquests terroristes com "lluitadors per la llibertat".

Els EUA van subministrar armes a les brigades islàmiques. Tot era per a "una bona causa": la lluita contra la Unió Soviètica i el canvi de règim, el que va portar a la desaparició d'un govern secular a l'Afganistan.

Només ens cal recordar pel·lícules de propaganda de l'època, com la cèlebre Rambo III ...

4. Els llibres de text jihadistes van ser publicats per la Universitat de Nebraska. Estats Units va gastar milions de dòlars per subministrar llibres de text plens d'imatges violentes i ensenyaments islàmics militants als escolars afganesos.

5. Osama bin Laden, fundador d'Al-Qaida i home més odiat d'Estats Units, va ser reclutat per la CIA en 1979 al començament mateix de la guerra gihadista de l'Afganistan contra la Unió Soviètica. En aquell temps, Bin Laden tenia 22 anys i va ser entrenat en un camp d'entrenament de guerrilles patrocinat per la CIA.

Segons el Professor Chossudovsky, Al-Qaida es trobava darrere dels atacs de l'11 de setembre. De fet, l'atac terrorista de 2001 va proporcionar una justificació per lliurar una guerra contra l'Afganistan, sota l'argument que l'Afganistan era un estat patrocinador del terrorisme d'Al-Qaida.

Els atacs de l'11 de setembre, doncs, van ser fonamentals per a establir les bases de la "Guerra Global contra el Terrorisme".

COSES QUE NO VOLEN QUE CONEGUES D'ESTAT ISLÀMIC

6. L'Estat Islàmic o ISIS era originalment una entitat afiliada a Al-Qaida, creada per la intel·ligència d'Estats Units amb el suport de l'MI6 Britànic, el Mossad Israelià, els serveis d'Intel·ligència del Pakistan i la Presidència General d'Intel·ligència de l'Aràbia Saudita (GIP o Ri'āsat Al-Istikhbarat Al-'Amah (رئاسة الاستخبارات العامة).

7. Les brigades de ISIS han estat involucrades en el suport a la insurrecció que els EUA i l'OTAN han dirigit contra el govern sirià de Baixar al-Assad durant la guerra civil de Síria.

8. L'OTAN i l'Estat Major de Turquia van ser els responsables de la contractació de mercenaris de ISIS i Al Nusrah des dels inicis de la insurgència siriana, el març de 2011.

Segons fonts d'intel·ligència israelians, publicades al web DEBKA, aquesta iniciativa ha consistit en:

"Una campanya per reclutar milers de voluntaris musulmans en països de l'Orient Mitjà i el món musulmà per lluitar al costat dels rebels sirians. L'exèrcit turc allotja a aquests voluntaris, els entrena i assegura la seva entrada a Síria ".

9. Hi ha membres de les forces especials occidentals i agents d'intel·ligència occidentals dins de les files de ISIS. Membres de les Forces Especials Britàniques i de l'MI6 han participat en l'entrenament dels rebels jihadistes a Síria.

10. Especialistes militars occidentals contractats pel Pentàgon han entrenat els terroristes en l'ús d'armes químiques.

"Els Estats Units i alguns aliats europeus estan utilitzant a contractistes de defensa per entrenar els rebels sirians sobre com assegurar els arsenals d'armes químiques a Síria, segons ha informat un alt funcionari dels Estats Units i diversos diplomàtics d'alt nivell a la CNN".

11. Les brutals decapitacions realitzades pels terroristes d'ISIS, formen part dels programes d'entrenament patrocinats per la CIA a camps d'Aràbia Saudita i Qatar i l'objectiu és causar por i commoció.

12. Molts dels criminals reclutats per ISIS, són presidiaris condemnats alliberats de les presons d'Aràbia Saudita, país aliat d'Occident. Entre ells es troben ciutadans Saudites condemnats a mort que van ser reclutats per unir-se a les brigades terroristes.

13. Israel ha donat suport a les brigades de ISIS i Al Nusrah dels Alts del Golan, en la seva lluita contra el govern d'Al-Assad i les forces xiïtes de Hezbollah.

Combatents yihadistes s'han reunit regularment amb oficials de les Forces de Defensa Israelianes (FDI), així com amb el primer ministre Netanyahu.

L'alt comandament de les FDI reconeix tàcitament que: "elements de la jihad global dins de Síria, membres de ISIS i Al Nusrah, són recolzats per Israel".

14. Els soldats d'ISIS dins de Síria, treballen a les ordres de l'aliança militar occidental. El seu mandat tàcit és causar estralls i destrucció a Síria i l'Iraq.

Una prova d'això, la trobem en aquesta foto, en què el senador nord-americà John McCain es reuneix amb líders terroristes gihadistes a Síria.

15. Les milícies de ISIS, que actualment són el presumpte blanc d'una campanya de bombardejos d'Estats Units i de l'OTAN sota el mandat de la "lluita contra el terrorisme", continuen sent recolzades secretament per Occident.

Forces xiïtes que lluiten contra ISIS a l'Iraq, així com membres del mateix exèrcit iraquià han denunciat repetidament les ajudes militars subministrades pels Estats Units als terroristes d'ISIS, mentre alhora, combatien contra ells.

16. Els bombardejos nord-americans i aliats no estan apuntant a ISIS, sinó que tenen l'objectiu de bombardejar la infraestructura econòmica de l'Iraq i Síria, incloent les seves fàbriques i refineries de petroli.

17. El projecte de ISIS de crear un califat, forma part d'una agenda de política exterior dels Estats Units, que pretén dividir l'Iraq i Síria en territoris separats: Un califat islamista sunnita, una República Àrab xiïta i la República del Kurdistan.

LES MENTIDES DE LA GUERRA MUNDIAL CONTRA EL TERRORISME

18. "La Guerra Global contra el Terrorisme" es presenta de cara a l'opinió pública com un "xoc de civilitzacions", una guerra entre els valors i les religions, quan en realitat es tracta d'una guerra de conquesta, guiada per objectius estratègics i econòmics.

19. Brigades terroristes d'Al-Qaida, patrocinades secretament per les agències d'intel·ligència occidentals, s'han desplegat ja a Mali, Níger, Nigèria, la República Centreafricana, Somàlia i el Iemen per portar el caos a aquests països i justificar una intervenció militar occidental.

20. Boko Haram a Nigèria, Al Shabab a Somàlia, el Grup de Combat Islàmic de Líbia, (recolzat per l'OTAN el 2011), Al-Qaida al Magrib Islàmic i Jemaah Islamiya a Indonèsia, entre d'altres, són grups afiliats a al- Qaida que són secretament recolzats per la intel·ligència occidental.

21. Estats Units també està donant suport a organitzacions terroristes afiliades amb Al-Qaida a la regió autònoma Uigur de la Xina. El seu objectiu és desencadenar la inestabilitat política a l'oest de la Xina.

22. L'amenaça terrorista local, com la que hem vist als EUA o Europa, és una fabricació promoguda pels governs occidentals i recolzada pels mitjans de comunicació per tal de crear una atmosfera de por i intimidació, que porti a una anul·lació de les llibertats civils i afavoreixi la instal·lació d'un estat policial.

Al seu torn, els arrestos, judicis i condemnes de "terroristes islàmics" serveixen per sustentar la legitimitat de l'Estat de Seguretat Interna d'Estats Units i la creixent militarització de les seves forces de seguretat.El objectiu final és inculcar en la ment de milions de nord-americans que l'enemic és real i que l'Administració dels Estats Units protegirà la vida dels seus ciudadanos.Lo mateix podem dir de països com França, el Regne Unit o Austràlia.

23. La campanya "antiterrorista" contra l'Estat islàmic ha contribuït a la demonització dels musulmans, que a ulls de l'opinió pública occidental s'associen cada vegada més amb els jihadistes, establint així les bases per a un xoc de religions i civilitzacions.

24. Qualsevol que s'atreveixi a qüestionar la validesa de la "Guerra Global contra el Terrorisme" és qualificat de terrorista i es veu sotmès a les lleis anti-terroristes.

S'estableix amb això, un primer instrument per perseguir qualsevol tipus de dissident ideològic, associant-ho amb el terrorisme.

Aquesta eina, també es pot estendre posteriorment a qualsevol altre tipus de dissidència ideològica.

Com veiem, l'administració Obama ha imposat finalment un consens diabòlic, amb el suport dels seus aliats i el paper còmplice del Consell de Seguretat de les Nacions Unides.

La premsa occidental ha abraçat aquest consens de manera obedient i entusiasta; s'ha descrit l'Estat Islàmic com una entitat independent, sorgida del no-res, un enemic exterior que amenaça els valors "pacífics i democràtics" del món occidental.

S'ha creat un enemic que pot aparèixer i actuar en qualsevol moment, com un fantasma amb el qual espantar a la població quan més convingui i empènyer a acceptar qualsevol tipus de política repressiva de les llibertats i qualsevol tipus d'acció militarista al servei dels grans poders occidentals.

I pel que es veu, aquest drama, no ha fet més que començar ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS