dimarts, 9 de febrer del 2016

Zasca ........ Pares musulmans 'Van exigir' la retirada de la carn de porc de menús escolars, a la ciutat de Durval a québec. Resposta de l'alcalde de la localitat:







"Els musulmans han d'entendre que s'han d'adaptar a Canadà, als seus costums, les seves tradicions, a la seva manera de vida, perquè va ser el país que van escollir per emigrar.

Han d'entendre que són ells els que s'han d'integrar i aprendre a viure al Canadà.

Necessiten entendre que han de ser ells els que canviïn el seu estil de vida, no els canadencs, que tan generosament els van acollir.

Han d'entendre que els canadencs no són racistes ni xenòfobs.
Nosaltres acceptem molts immigrants, de molts països amb diferents cultures i religions, contradient a molts països musulmans que no accepten els immigrants no-musulmans.

Per aquesta raó, els canadencs no estan disposats a renunciar a la seva identitat i de la seva cultura.

Finalment, han d'entendre que a Canadà, amb les seves arrels judeo-cristianes, els arbres de Nadal, esglésies i festes religioses, la religió ha de romandre en l'àmbit privat.

El Municipi de Durval té el dret de rebutjar qualsevol concessions a l'Islam i la xaria.

Per als musulmans, que no estan d'acord amb la cultura i religió canadenc i no se senten còmodes al Canadà, hi ha 57 bells països musulmans a tot el món, la majoria d'ells sub poblats i llestos per rebre'ls amb els braços oberts, d'acord amb La Sharia.

Si vostè va deixar el seu país per venir a Canadà, i no per a un país musulmà, és perquè vostè ha considerat que la vida és millor al Canadà que en altres llocs.
Feu-vos vosaltres mateixos la pregunta, només una vegada: per què és millor aquí a Canadà que d'on ve? '.

9 comentaris:

  1. No queda clar si demanen treure el porc dels menús de tota la ciutat de Durval o només de les escoles on van musulmans. Sigui com sigui la resposta em sembla fora de lloc i al meu parer bastant xenòfoba, vull dir si és una resposta a una sol.licitut sobre els menús escolars... ¿Què coi fa responent amb cites a la "sharia", a canviar estils de vida, a denunciar que (segons ell) els països musulmans no accepten inmigrans no musulmans, a la suposada renúncia a la identitat dels canadencs, a la permanença de la religió en l'àmbit privat, de concesions a l'Islamo a la xaria, per acabar preguntant-los per què coi han vingut a viure al Canadà? Em sembla que l'alcalde aquest utilitza aquest tema dels menús com a excusa per treure tots els seus prejudicis xenòfobs. Aquest fet és molt greu, i encara més greu és que estiguis fent apologia. Per cert... Quan comences la campanya per que el Barça rebutji a l'Emirat de Qatar (pais islàmic radical que aplica la sharia) com a patrocinador? O és que els calers islàmics ja no et provoquen tant de rebuig?

    ResponElimina
  2. El Canadá es un país maravilloso y un privilegio ser acogido compartiendo todos sus hábitos.

    ResponElimina
  3. Todo y tener, en esencia, razón, el alcalde pecó de un exceso de agresividad y un pelin de chauvinismo. Hubiese estado bien que para acabar hubiese ofrecido alguna alternativa, porque no creo que la comida canadiense sea una de las razones por las que los emigrantes elijan Canadá para instalarse. Por ejemplo, hubiese estado bien que se publicaran los menús escolares con suficiente antelación como para prevenir platos conflictivos para cualquier alumno (no solo los musulmanes, ni solo por cuestiones religiosas) y permitir, previa petición paterna, que el alumno porte una fiambrera con alimentos que sustituyan a ese plato.

    ResponElimina
  4. una resposta molt encertada venen a viura a europa per tenir millor vida i el que pretenen es cambiar europa a las seves creencias, donç que es quedin a casa seu,estaria be que nosaltas haguessim de cambiar per poder acollirlos.manda guevos!!!!!

    ResponElimina
  5. Penso que aquesta ha de ser la postura, fer-los-hi concessions perque son uns pobres diables es la ofensa, demanar-los-hi que recordin el perque han sortit de casa seva, d'on venen, que i qui eren, es necessari.
    Qualsevol tracte de favor, sera discriminatori per a ells perque se'ls tracta com a especials, rarets i aquest es l'objectiu.... son iguals, o si mes no s'han de tractar com iguals

    ResponElimina
  6. Jo entenc que aixó també és extrapolable a Catalunya, per la gent que han vingut a Catalunya per aconseguir el que els seus origens, Regions, Països, no poden gaudir-ho de res, ni el més elemental, i creuen que nosaltres els que ens considerem catalans, siguem del color que siguen, o parlem llenguas diferents, d'identitats i origens diferents, hen de adaptar-nos la nostre societat, la nostre forma de vida, costums i cultura a la dels nouvinguts, i no volem en absolut integrarse, i fins i tot quelcoms ens volen trencar la convivencia y menyspreuan la nostre diversitat.,

    ResponElimina
  7. Nacionalisme, provincialisme, localisme= cultura tribal. Tant per una part com per l'altra

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS