dilluns, 22 de febrer del 2016

LA CAVERNA S'incendia I s'enfonsa. El secretari general del Sindicat Unificat de Policia, acusa Federico Trillo quan Rajoy era ministre de l'Interior de, al març passat, haver donat una xivatada a tres comandos d'ETA perquè escapessin d'un control policial i al Govern d'Aznar de vendre armes a ETA.







El líder del sindicat majoritari de la Policia acusa el Govern d'Aznar de vendre armes a ETA.

El secretari general del Sindicat Unificat de Policia incendia Twitter en afirmar que l'Executiu va vendre armes a la banda en el marc de la lluita antiterrorista quan Rajoy era ministre de l'Interior.

Acusa Federico Trillo de, al març passat, haver donat una xivatada a tres comandos d'ETA perquè escapessin d'un control policial
"Dic el que dic perquè és veritat, no tinc l'obligació de presentar proves", assenyala Sánchez Fornet.

El secretari general del Sindicat Unificat de Policia (SUP), el majoritari en el cos, ha format un gran enrenou a Twitter en acusar a la nit de dimecres ia través d'aquesta xarxa social al Govern de l'expresident José María Aznar de vendre armes a ETA . Encara que va començar criticant a Rafael Vera, secretari d'Estat de Seguretat entre 1986 i 1994 i condemnat per malversació en el cas GAL, José Manuel Sánchez Fornet va acabar carregant contra la forma en la qual els diferents Executius han manejat la lluita antiterrorista i especialment el periode en el que Mariano Rajoy era ministre de l'Interior (2001-2002).

"Estava veient l'entrevista a Rafael Vera a El Gato al Agua (Intereconomía) i es va acudir explicar-ho. És una cosa que porto dient molt de temps i que saben perfectament tots els periodistes que fan Interior", ha comentat aquest dijous el policia a infoLibre, que s'ha mostrat estranyat per l'enrenou creat per unes acusacions que, al seu parer, no són noves. Preguntat sobre la possibilitat de ratificar aquestes greus acusacions amb proves, Sánchez Fornet ha assenyalat: "Dic el que dic perquè és veritat, no tinc l'obligació de presentar proves perquè no he anat a denuciar. Qui vulgui querellar-se contra mi, que ho faci" .

"Potser es pot explicar per què es va vendre explosiu a ETA en dues ocasions des de la Policia amb governs d'Aznar. Per exemple. I quin càrrec polític ocupava Rajoy llavors. I també qui van avisar al març del passat any a 3 comandos d'ETA a França perquè s'escaparan del control que teníem sobre ells ", va escriure en diversos tuits en la nit de dimecres.

Potser es pugui explicar per què es va vendre explosiu a ETA en dues ocasions des de la Policia amb governs d'Aznar. Per exemple. I què ...

- José Manuel (sanchezfornet) Maig 29, 2013

..cargo polític ocupava Rajoy aleshores. I també qui van avisar al març del passat any a 3 comandos d'ETA a França perquè ...

- José Manuel (sanchezfornet) Maig 29, 2013

..escaparán del control que teníem sobre ells. Perquè els que els van avisar, 2 homes i una dona, eren espanyols. I aquí ho deixem.

- José Manuel (sanchezfornet) Maig 29, 2013

Així mateix, Sánchez Fornet també va cridar a "deixar en evidència, com traïdors que han xipollejat a la sang de les víctimes i han utilitzat el terrorisme a alguns polítics". I va acusar Federico Trillo d'haver donat una xivatada per evitar la detenció de tres comandos d'ETA a França el març passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS