dilluns, 14 de desembre del 2015

"Llei Mordassa", aprovada en solitari pel Partit Popular (PP). Es tracta d'una vinyeta en la qual uns personatges realment importants fan comentaris lascius al llit abans de fer l'amor. La caricatura és una crítica sobretot al paper de la premsa del règim com a suport de la Monarquia.







Els 45 folis amb la recusació al jutge Enrique López, que va dimitir després d'una sonora borratxera al volant, es poden consultar en aquesta mateixa pàgina web en el dia en què entra en vigor a Espanya l'anomenada "Llei Mordassa", aprovada en solitari pel Partit Popular (PP). "Espia al Congrés" entrevista en el seu programa d'avui a Ràdio 3w.com a Guillem, el dibuixant i humorista que dirigeix ​​"Orgull i Satisfacció", la revista satírica escindida d '"El Jueves" que li dedica precisament la portada del seu últim nombre a la Monarquia.

Es tracta d'una vinyeta en la qual uns personatges realment importants fan comentaris lascius al llit abans de fer l'amor. La caricatura és una crítica sobretot al paper de la premsa del règim com a suport de la Monarquia. I Guillem, que és reconegut a tot Espanya pel seu talent amb el llapis, es deixa anar en aquesta divertida entrevista amb "Espia al Congrés" i descriu la situació de la premsa satírica a Espanya, per què van sortir d '"El Jueves" després de comprar l'editorial RBA i quins periodistes i mitjans de comunicació són mereixedors de la crítica que esbossa la portada de "Orgull i Satisfacció".

El segon bloc del programa té com a protagonista a l'advocat Javier Ledesma, president de l'Associació d'Advocats Demòcrates per Europa. Ha recusat el jutge Enrique López ia la magistrada Concepció Espejel perquè van a jutjar el "cas Gürtel" malgrat els seus vincles més que evidents amb el PP. Aquesta és la divisió de poders que existeix a Espanya: el cunyat del jutge Enrique López (marit de la seva germana) treballa per a un dels principals imputats de la trama Gürtel, el constructor José Luis Ulibarri.

 La exemplar conducta d'aquest jutge passa per aquell diumenge a les 7.30 del matí, quan es va saltar un semàfor vermell del centre de Madrid. El jutge, de 51 anys, anava en la moto sense casc i amb una taxa d'alcoholèmia quatre vegades superior al màxim legal. Va dimitir del Tribunal Constitucional, però reapareix ara. I si Enrique López ha col·laborat de la Fundació FAES (presidida per Aznar) amb fins a mig centenar de ponències i discursos, Espejel va ser nomenada vocal del Consell General del Poder Judicial a proposta també del Partit Popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS