dijous, 3 de desembre del 2015

GUERRA ALS PODERS FÀCTICS DE LA CAVERNA MEDIÀTICA . Eduardo Inda , imputat .L’Audiència Provincial de Madrid ha resolt que el periodista Eduardo Inda declari com a imputat per un delicte de calúmnies per vincular Gara amb ETA al programa La Sexta noche .







Inicialment, el Jutjat d’Alcobendas havia arxivat la denúncia de Gara, però l’Audiència Provincial ha estimat el recurs del diari i obliga el jutge instructor a prendre declaració a Inda com a imputat.

“Partint que les expressions denunciades en què s’acusa a Gara de pertànyer a ETA, més que una opinió implica la imputació d’un fet, es revela del tot precipitat l’arxivament acordat sense ni tan sols escoltar en declaració al denunciat perquè pugui donar explicació de les imputacions realitzades, per la qual cosa difícilment es pot realitzar qualsevol valoració entorn de la intenció o propòsit de qui ni tan sols ha declarat davant el jutge instructor sobre els fets denunciats que se li imputen”, assenyala l’Audiència Provincial.

Els fets es va produir quan, Eduardo Inda, en una tertúlia amb el líder de Podemos, Pablo Iglesias, va acusar-lo de participar en un acte d’Euskal Herritarrok i Gara “amb gent d’ETA”. Quan Iglesias ho va qüestionar, el periodista va insistir que Gara “era el diari d’ETA”, amb l’argument que el Tribunal Suprem deia que tant Euskal Herritarrok com el diari “eren part de l’entramat d’ETA”.

En primera instància, es va rebutjar la denúncia amb l’argument que els fets no eren constitutius de delicte “per ser pública i notòria la vinculació del diari Gara amb el món abertzale”. 
 
Eduardo Inda: "Respecte a la gent que vota Podem, és gent desesperada"
Eduardo Inda acusa Pablo Esglésies de cridar-li "ximple" i "impresentable" al plató de 'La Sexta Noche', tot i que critica els comentaris ofensius que s'han fet a la formació Podem. "Respecte a la gent que va votar a Podem, perquè és gent desesperada. Respecte a la formació Podem, però a Pablo cal recordar certes coses". Inda ha acusat Iglesias i la seva fundació de percebre 325.000 euros del règim bolivarià. El líder de Podem es defensa explicant que "va ser vocal d'una Fundació que va prestar serveis a diversos països de Llatinoamèrica".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS