diumenge, 13 de setembre del 2015

No és venjança sinó justícia ", asseguren les entitats bancàries sancionades. Els bancs reclamen a Ada Colau totes les paelles que li van regalar des de 1998. La Caixa i Santander es plantegen recuperar 7 bolígrafs.








Les multes que l'Ajuntament de Barcelona està imposant als bancs que mantenen pisos buits mentre se'ls ocorre alguna maniobra semi-repugnant per extreure'ls el major benefici sense tenir en compte ni un sol dels principis fonamentals de l'Ètica podria acabar afectant al parament de cuina que posseeix Ada Colau al seu pis de la ciutat comtal.

"No és venjança sinó justícia", asseguren les entitats bancàries sancionades mentre confirmen que ja s'han posat a treballar als seus joves i menyspreables advocats psicòpates amb el propòsit d'aconseguir que l'alcaldessa de Barcelona els torni absolutament totes les paelles antiadherents que li van regalar des de juny de 1998. "Esperem que no estiguin ratllades" ha declarat el president de ENFIPEHUCO, Entitats Financeres perjudicades per la Humanitat de Colau.

Experts consultats per aquesta redacció creuen que l'alcaldessa té totes les de perdre, ja que els obsequis que concedeixen els bancs als clients mai arriben a pertànyer totalment a aquests sinó a la puta mare del vicepresident de cada consell d'administració. Pel que sembla, ho estableix una clàusula escrita per un famós miniaturista belga en el cant dels impresos de finestreta. "En dies clars, amb vent del sud-est i un bon whisky pot llegir-se perfectament", ha dit un dels vicepresidents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS