dijous, 10 de setembre del 2015

L'exèrcit espanyol de Morenes podria envair Catalunya. Ja veuen, des de Madrid ja parlen de conflicte, d'una possible guerra contra Catalunya. Difícil perquè Catalunya no té exèrcit. PERÒ ... ¿TÉ ESPANYA CAPACITAT PER OMPLIR DE SOLDADETS CATALUNYA ?. ¿TÉ ESPANYA suficient soldats i vehicles per calmar el miler de municipis que hi ha a Catalunya. Sí, és clar, pot detenir Mas i Junqueras, però podrien detenir un poble aixecat que es negaria a pagar impostos a aquesta Espanya que li envia soldats ...?







Complicat calcular sobre les conseqüències que tindria veure tancs entrant per la Diagonal de Barcelona.

Al principi, brutal mal a l'economia, es digui turisme, inversions ...
Internacionalització del conflicte, portades de tot el món amb l'exèrcit espanyol callant la veu Demòcrata del poble català. Potser alguna instantània tipus plaça de Tian'anmen.

Manifestacions a tot el món a favor del poble català ...

Marca Espanya per terra.

També ja veuríem com reaccionària Europa: Un estat de la UE impartiria la llei marcial a ciutats catalanes amb centenars de milers de ciutadans europeus ...
El conflicte bèl·lic seria una fugida cap endavant de l'Espanya trencada, un intent d'arruïnar també a Catalunya ja que marxeu us deixarem en la misèria. Només serviria per això, encara que comportés que el deute espanyol es multiplicar per 2 ...

I només que hi hagués una mort, Espanya perdria qualsevol indici de raó.

Possiblement es convocaria un congrés internacional amb conveni o tractat per solucionar el problema. Evidentment, una Catalunya humiliada pujaria les seves pretensions, els seus negociadors serien molt més ferotges, de ruptura total.

Finalment s'establiria un full de ruta cap a una independència pactada amb exercici de solidaritat, s'estipularia una quantitat i repartiment de béns i de deute.
Catalunya seria independent, amb molt a fer. I Espanya amb un deute del 200% de la seva disminuït PIB.

Evidentment, quan hi ha conflicte, més ràpidament et acaptant en organismes internacionals.


PEL QUE, JA PODEN VENIR DEMÀ MATEIX ELS TANCS.

PERÒ ... ¿TÉ ESPANYA CAPACITAT PER OMPLIR DE SOLDADETS CATALUNYA?

Suficient soldats i vehicles per calmar el miler de municipis que hi ha a Catalunya.
Sí, és clar, pot detenir Mas i Junqueras, però podrien detenir un poble aixecat que es negaria a pagar Impostos a aquesta Espanya que li envia soldats ...?

Extracte de l'entrevista que Público.es li ha fet al ex-coronel Amadeo Martínez Inglés:

Creu que l'Exèrcit actuarà si finalment Catalunya s'independitza?
"L'Exèrcit espanyol mai va a envair Catalunya. Això ho diuen 04:00 militars retirats de l'extrema dreta. Els seus 15 o 20.000 soldats operatius -perquè la resta és fantasia, hi ha 80.000 persones en una llista, però soldats de combat no passen de 20.000 homes -estan bolcats en missions a l'exterior.
En realitat, si Espanya tingués un ensurt a l'Àfrica ... tenim un miniejército de riure. Catalunya és un molt gran, operativa-ment parlant. Per ocupar només Barcelona caldrien 100.000 soldats. Poden ocupar-la fent un ensurt a la nit, però després com la aguantes? És impossible, tant logística com econòmicament, que s'intervingui a Catalunya. "

 Recordar que fa uns mesos Mikel Buesa va fer un estudi sobre la quantitat de soldats que feien falta per sotmetre a Catalunya. Entre altres coses va dir:
L'ocupació militar del territori de Catalunya -amb gairebé 32.000 quilòmetres quadrats- requeriria, per al seu control efectiu, una força de l'ordre de 270.000 soldats, que actualment no es troba disponible al nostre país. Les Forces Armades espanyoles compten, en efecte, amb un total de 134.772 homes i dones, incloent els militars de carrera i de complement, les classes de tropa i marineria i els reservistes voluntaris; és a dir, encara que es mobilitzessin completament, els exèrcits prou feines arriben a la meitat dels efectius teòricament necessaris per restablir l'ordre constitucional en el cas que es produís la secessió. Fins i tot si a aquesta força es sumés la totalitat dels 80.210 membres de la Guàrdia Civil, la capacitat militar d'Espanya és dubtosa per a l'assoliment d'aquest objectiu.
...
Tampoc es pot oblidar que a Catalunya hi ha actualment 16.654 mossos i 10.894 policies locals, és a dir, una força amb més de 27.000 efectius amb experiència en l'ocupació de la força armada QUE HAURIEN immobilitzar-se, o sigui com a presoners de ¿guerra?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS