dijous, 9 d’abril del 2015

En el cas que ens ocupa, és com si un espia del KGB hagués enviat per error seu seguiment al seu oponent de la CIA. Això sí, aquests informes no contenen expressions de mal gust, cosa que és d'agrair. La cosa té la seva gràcia, no pot negar-se. Gràcies una altra vegada, senyors del PP. Perquè, a més d'estalviar la feina, el seu correu electrònic ha servit per provocar unes quantes rialles. Les meves, és clar. És que sóc molt graciós, saben? Si s'avorreixen, poden seguir enviant correus així. El PP es fa un 'Fernández Díaz' i envia per error un email amb el seu control dels telenotícies.












































Senyors del Partit Popular, moltes gràcies. Ha estat una veritable obra de caritat estalviar la feina a aquest Buscón entremaliat i massa atrafegat. És clar que ho han fet per error. Resulta que els senyors del partit governant van enviar aquest dimecres a la tarda un email on mostren el seu exhaustiu resum dels telenotícies emesos a Antena 3, Telecinco, Cuatro, La Sexta i TVE. Minuts després arribava un segon correu electrònic que deia: "Preguem eliminin el correu anterior". Ja. Abans mort que estúpid. Amb aquest enviament erroni la formació semblava imitar al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, molt expert en aquestes coses, amb aquell avançament d'una operació antiterrorista que va costar el lloc al seu director de gabinet de comunicació i, més recentment, amb l'anunci de una detenció que no era tal.

Els lectors de Vozpópuli saben de sobres que aquest Buscón té micròfons i escoltats en totes les redaccions i en tots els despatxos on nia el poder. Però aquesta vegada no ha calgut recórrer a les fonts. Elles han vingut soletes. El correu enviat per error des de Gènova contenia cinc documents de word adjunts. Cadascun d'ells referit a un dels informatius de les televisions abans esmentades. L'encapçalament de cada document és revelador: "Oficina Informació PP - Seguiments". I el contingut és una mena d'escaleta del noticiari en la qual s'inclouen, resumits, els continguts que s'han emès. I aquells que tenen relació amb el PP apareixen explicats detalladament. O sigui, control exhaustiu sobre el que els telenotícies diuen sobre els populars.

Els correus electrònics els carrega el diable. Que l'hi preguntin al titular d'Interior (bé, millor al seu antic cap de premsa, que és qui va pagar per això) o al nou director d'El País, Antonio Caño. En el cas que ens ocupa, és com si un espia del KGB hagués enviat per error seu seguiment al seu oponent de la CIA. Això sí, aquests informes no contenen expressions de mal gust, cosa que és d'agrair. La cosa té la seva gràcia, no pot negar-se. Gràcies una altra vegada, senyors del PP. Perquè, a més d'estalviar la feina, el seu correu electrònic ha servit per provocar unes quantes rialles. Les meves, és clar. És que sóc molt graciós, saben? Si s'avorreixen, poden seguir enviant correus així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS