divendres, 10 d’abril del 2015

La Guàrdia Civil tornarà a pagar un any més el viatge a Lourdes. La Direcció General confia més en els miracles de Lourdes que en les armilles antibales.







La Guàrdia Civil tornarà a pagar un any més el viatge a Lourdes d'un grup de guàrdies civils. Per a això destina, en una expedició que inclourà quinze agents amb caràcter de comissió de servei indemnitzable i amb motivació "religiosa", un pressupost de 10.851 euros per a quatre dies, del 14 al 18 de maig.

Per AUGC, es tracta d'un malbaratament innecessari en una activitat que no hauria de formar part dels actes d'un cos policial d'un estat democràtic i aconfessional. Una demostració més de les prioritats de la DGGC, que insisteix en dotar d'un caràcter confessional a l'Institut Armat i que eludeix les protestes dels treballadors de la Guàrdia Civil per la falta de mitjans tècnics i humans amb què desenvolupen la seva tasca.

No hi ha diners per a armilles o per altres coses del servei però sí que hi ha per això? En realitat, diners sí que hi ha, com es pot comprovar. Una altra cosa és l'ús que se li vulgui donar. De fet, amb aquests més de deu mil euros de diners públics que es gastaran a Lourdes podrien comprar vint armilles, vint vides millor protegides de guàrdies civils que treballen cada dia per vetllar per la seguretat dels ciutadans. La Direcció General, per contra, sembla fiar-se més dels miracles de Lourdes que dels materials antibales.

El pitjor és que això és només un exemple més de les prioritats de la Direcció General. Recentment vam tenir una altra demostració d'això amb la inauguració d'una caserna a la localitat navarresa de Fitero, on el ministre de l'Interior va jugar al NODO en un acte amb reminiscències a rancis temps passats. Fernández Díaz, envoltat d'un boato vergonyós, es va inflar de vanitat obrint una caserna al poble on resideix la seva mare i on ell passa part de les vacances. Dos milions d'euros emprats en una instal·lació innecessària, ja que es troba molt pròxima a altres aquarteraments.

I és que amb un pressupost insuficient per cobrir partides com el manteniment de les instal·lacions, la renovació dels vehicles o, com ja s'ha indicat, la dotació als agents d'armilles antibales, la DGGC decideix que és més urgent i important que 15 agents pelegrinin a Lourdes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS