diumenge, 18 de gener del 2015

El BOE publica el repartiment de subvencions a partits polítics per al seu funcionament ordinari durant el quart trimestre de 2014. Amb aquesta disposició ja tenim el total de les ajudes que van rebre les formacions durant l'any passat, 52.700.000 d'euros.




























La distribució es realitza de forma proporcional atenent a dos barems: el nombre de diputats al Congrés (1/3 de la valoració) i el nombre de vots aconseguits en les últimes eleccions generals (2/3). PP (més de 25 milions) i PSOE (més de 16) es van repartir, així, la majoria del pressupost, que es va reduir de forma percentual el 2013 per a totes les formacions polítiques.

A aquestes subvencions que reben els partits per al seu funcionament ordinari hem de sumar les ajudes per a sufragar despeses electorals consignades en els pressupostos de 2014, de 29.340.000, a més d'aquelles destinades a pagar despeses de seguretat (2,7 milions), l'últim repartiment també recull el BOE d'avui.

A més, les fundacions vinculades a partits polítics van rebre el 2014 un milió i mig del pressupost de Cultura només per al seu funcionament i 900.000 euros de Cooperació Internacional per realitzar projectes d'exportació de la democràcia, entre d'altres subvencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS