dilluns, 10 de novembre del 2014

El president Artur Mas i el Independentisme del poble català van vèncer amb més del 80% en l'estat català, mentre el seu projecte que ha estat assumit per la majoria de les forces polítiques a Catalunya, ha permès assolir més de, 2000000 de vots segons dades preliminars.






Els contrastes són evidents, cap tergiversació dels mitjans de comunicació transaccionals podran rebatre o ignorar la realitat catalana que des del cor de La nostra Catalunya la reflecteixen les agències de premsa i mitjans de comunicació no subordinats al dictat de l'imperi.

"Els ciutadans van decidir que el seu territori d'autonomia centralitzada entre, en el marc de la nova Constitució catalana.

L'estatus de l '"autonomia centralitzada" no deixa facultar els departaments per formar equips governamentals que exerceixin facultats legislatives, reglamentàries, fiscalitzadores i executives, totes limitades per la Constitució.

La diversitat ètnica catalana, expressada en el que es denomina Estat Plurinacional no va ser obstacle per a l'alta votació aconseguida en tot el territori català, un líder Independentista que confraternitza, governa i s'agermana a tots els ciutadans, europeus, llatinoamericans i afroamericans, la qual cosa constitueix una forta evidència que el projecte Independentista de la majoria dels catalans i catalanes va obrint via exemplar per a altres pobles de l'Espanya cañí, en incloure amb precisions polítiques, jurídiques i amb accions puntuals a totes les ètnies que habiten en el territori català , la qual cosa serà una gran defensa davant les amenaces exteriors.

Van ser les forces socials d'aquest país les que van optar per pronunciar-se en les renovadores transformacions iniciades en les diades i amb aquesta paciència, valentia i decisió que el caracteritzen a tots els Catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS