diumenge, 9 de novembre del 2014

Els demòcrates feixistes de la caverna espanyola demana a la Fiscalia que es paralitzi la consulta catalana. TOTS AQUESTS AMB QUALIFICATIUS INNOMBRABLES, EN CONTRA DE DRET DELS CATALANS A L'AUTODETERMINACIÓ.







UPyD va presentar a primera hora del matí sengles denúncies al jutjat de guàrdia i en la Fiscalia contra el president català, Artur Mas, així com contra la consellera d'Educació, Irene Rigau, i el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per "els delictes flagrants i permanents de desobediència, prevaricació i omissió del deure de perseguir delictes ". La denúncia s'estén a "tots els seus còmplices, necessaris i encobridors i altres coautors que resultin de les actuacions que es practiquin".

La formació de Rosa Díez fa en el seu escrit una relació dels fets: el 19 de setembre, el Parlament català va aprovar la Llei de consultes no referendàries, publicada en el diari oficial del 27 d'aquest mes (Llei 10/2014). Aquesta jornada, Artur Mas va signar el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre, prenent com a base aquesta llei de consultes.

El 29 de setembre, el ple del Tribunal Constitucional va acordar suspendre els articles 3 a 39 de la Llei i les disposicions transitòries primera, segona i la disposició final primera, així com el decret d'Artur Mas convocant la consulta.

"Tot i les esmentades suspensions, el president va comparèixer en roda de premsa el passat dia 14 octubre 2014 manifestant que el Govern de la Generalitat havia decidit convocar sense publicació de decret ni disposició administrativa una consulta popular, d'idèntic contingut que la anterior, que han vingut a denominar eufemísticament 'Procés de participació ciutadana', emparat formalment en els articles 40 i següents de la Llei 10/2014, que no havien estat suspesos per la resolució del TC, però la finalitat última és realitzar una consulta a la qual es formulés idèntica pregunta a la suspesa pel ple del TC, eludint així la suspensió taxativa ", diu el text.

A continuació, el Govern d'Espanya va impugnar de nou aquesta convocatòria i el TC va tornar a emetre una providència el 4 de novembre mitjançant la qual suspenia de nou el procés participatiu.

"Tot i la suspensió taxativa i rotunda del TC realitzada fa escassament cinc dies, el Govern de la Generalitat, en el dia d'avui ia les 9 hores ha obert instituts i edificis públics, dependents del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, per a la realització de la consulta suspesa, facilitant la logística i tots els mitjans materials per a la realització de la mateixa ".

I continua: "Així mateix, el Govern de la Generalitat, en el dia d'avui, ha posat a disposició de la realització de la consulta suspesa funcionaris públics de la mateixa i al cos dels Mossos d'Esquadra a la realització d'actes executius de l'organització del 'Procés de participació ciutadana' que ha estat suspès. En aquest sentit, la Generalitat ha fet entrega de les claus d'instituts i altres edificis a grups de anomenats 'voluntaris' de filiació desconeguda, dependents majoritàriament de les organitzacions Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural perquè pugui incomplir la suspensió acordada pel TC ".

Presó per als autors

Per UPyD, "la consulta convocada per la via de facto constitueix un evident i flagrant incompliment de la suspensió del TC de l'anomenat 'Procés de participació ciutadana', mitjançant la realització d'actes que persegueixen inequívocament com a resultat convocar un procés on es formuli la mateixa pregunta de contingut referendari que havia estat prèviament suspesa pel TC, la qual cosa és un resultat prohibit per l'ordenament jurídic i contrari a ell, la qual cosa han d'impedir jutges i tribunals ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS