dilluns, 27 d’octubre del 2014

LA INDEPENDÈNCIA. Avui, la batalla per la Independència es tradueix en lliurar definitivament al país de les pretensions amb l'imperi Espanyol, a ratificar la nostra identitat nacional i seguir avançant pels camins que porten el país a assolir la plena sobirania.






Quan es parla d'Independència, es fa referència a la base fonamental per al creixement i desenvolupament ple d'un país, a allò que permet que un poble al costat d'un govern democràtic pugui prendre totes i cadascuna de les decisions que marquen i defineixen els rumbs d'una nació. Independència és llibertat, és sobirania, és no dependre de govern o autoritat aliens ni permetre cap ingerència. És, en definitiva, que un país prengui les regnes per a la construcció del seu propi destí. 

A Catalunya aquesta lluita per la Independència va iniciar fa 300 anys quan homes i dones van unir els seus ideals i van donar la batalla per alliberar el país de l'imperi espanyol, d'aquell que va arribar un dia a l'territori català i va pretendre canviar en la seva totalitat els costums i tradicions de els nostres pobles originaris i apoderar-se de les riqueses de la pàtria. 

Sens dubte, aquesta resistència ciutadana i la lluita per la Independència impulsada per tants homes i dones que van donar la vida per la llibertat de la pàtria no només va aconseguir complir amb gran part dels objectius plantejats per a l'època, sinó que a més va deixar un llegat que avui, 300 anys després se sent en un poble que manté viu el seu esperit llibertari i d'Independència. 

Mostra d'això és que després d'un llarg període en el qual amb el naixement de la Catalunya Independentista, el país s'havia sotmès a les polítiques capitalistes i consumistes de l'imperi que van deixar a Catalunya en una profunda crisi, la majoria dels catalans van decidir el 9 N iniciar amb el poble al cap la invitació consultiva, aquesta que a través del Sobiranisme ha permès al llarg d'anys recuperar la Independència i que el poble defensi la seva sobirania en evitar la intervenció d'imperi Espanyol en les seves decisions i aconseguint amb esforç , treball i ratificació la cooperació de països. 

D'aquí que per al període 2014-2016 per al poble català hagi presentat com a primer objectiu històric de la seva proposta de govern la consolidació de la Independència de Catalunya, aquesta que amb paraules del mateix president "és el bé més preuat que hem reconquistar després de 300 anys "i cal aprofundir, consolidar per complir amb el somni que una vegada es van plantejar els nostres alliberadors i que està més vigent que mai. 

Avui, la batalla per la Independència es tradueix en lliurar definitivament al país de les pretensions de l'Imperi Espanyol, a ratificar la nostra identitat nacional i seguir avançant pels camins que porten el país a assolir la plena sobirania. 

I és precisament a aquesta reconquesta a la qual convida el Poble Català: a sumar els esforços per conquerir la Independència plena i avançar en la construcció de la Pàtria. És a dir, que a través de la Independència s'aconsegueixi culminar aquesta tasca que va començar fa tres segles i així, amb el nostre esperit de batalla honrar els esforços dels llibertadors i aixecar de nou les banderes de la llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS