divendres, 5 de setembre del 2014

El que haurien de demostrar algulos dels joves que tenen entre les cames i ho demostren els seus majors ..TESTIMONIO D'UN EMIGRANT D'OSBORNE (Espanya). En vista de la nova coalició que vol fer el PP a Catalunya aglutinant Doda la dreta, he arribat a aquesta conclusió. Parlo castellà, no sóc nacionalista, militi al PSC i sóc independentista. "Si en aquest moment històric, en el qual tenim l'oportunitat d'aconseguir la independència, ho deixéssim passar, els nostres propis fills i néts no ens ho perdonaran".






Paco Martínez, membre de l'associació independentista castellanoparlant 'Suma't', es manifesta clarament en un nou testimoni publicat a la pàgina web de l'associació: "El suport a la independència és molt transversal generacionalment, i presenta molt poques diferències entre grups d'edat. jo mateix vaig néixer a Madrid fa ara 74 anys, vaig ser educat en el 'nacionalcatolicisme ". sóc de parla hispana, no sóc nacionalista, vaig militar al PSC durant 23 anys i sóc independentista". 

Amb aquesta explicació, Martínez vol demostrar que, la versió estesa a Espanya que assegura que els partidaris de la independència han crescut com a conseqüència de l'educació catalana, és falsa: "Si això fos cert, el sector independentista només estaria representat pels joves i aquest no és el cas ". Així mateix, Martínez deixa molt clar que "s'equivoquen els que creuen que l'auge independentista és degut a un canvi de posició del major partit de la dreta (CiU), o d'una il · luminació divina del President Mas, atribuint de forma pejorativa una visió messiànica del futur de Catalunya ". 

I deixa anar: "Res més lluny de la realitat: ens trobem davant d'un moviment ciutadà, promogut des de la base, fruit del bloqueig autonòmic per la seva falta de finançament, de la humiliació, incomprensió, deslleialtat institucional, falta de respecte a les lleis del Parlament i al marc de convivència dins de l'Estat Espanyol ". En aquesta línia, es pregunta: "D'això en diuen Autonomia i Democràcia?", I deixa anar: "Catalunya és de les comunitats que més impostos recapten i els catalans, com a espanyols, som els que més paguem". 

"Els nostres propis fills i néts no ens ho perdonaran" 

En l'article argumenta: "El govern de la Generalitat, repeteixo, per la seva falta de finançament, s'ha convertit en una gestora, que només pot cobrir les seves necessitats amb" préstecs "de l'estat espanyol, el FLA (fons de Liquiditat Autonòmica)" , i considera que "estem davant d'un mecanisme pervers", "d'una situació d'ofec econòmic intencionat". 

Així mateix, Martínez recorda que "l'evolució de l'auge sobiranista a les enquestes ha estat vertiginosa des de 2010. Aquest creixement del suport a l'autodeterminació prové fonamentalment del canvi d'opinió de dos segments de la societat. D'una banda, el nacionalisme tradicional, articulat en voltant de CiU. d'altra, part del sector federalista de l'esquerra catalana, que pels motius exposats, tots dos han perdut l'esperança de poder aprofundir més en l'autogovern de Catalunya ". "La centralitat que per les causes esmentades ha trobat la idea de la independència dóna un plus de benefici electoral a la coherència política d'ERC", sentencia. 

I, finalment, conclou amb contundència: "Si no som capaços d'aconseguir les eines que ens donaria un nou Estat català, per enfrontar-nos als reptes de globalització d'aquest segle XXI, les generacions futures ens jutjaran. Si en aquest moment històric, en el que tenim l'oportunitat d'aconseguir la independència, ho deixéssim passar, els nostres propis fills i néts no ens ho perdonaran ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS