divendres, 26 de setembre del 2014

El mal nascut, explotador, fatxa cavernícola, maltractador i violador dialectico de fèmines, Alfonso Rojo López, més conegut per sis companys periodistes Cafre. Algunes cites del Ponferrades periodista, escriptor i tertulià de televisió. «Quan això va passar, tu encara no t'havies menjat un colí, cony». [1] A Fernando Berlín, al programa Al rojo vivo de La Sexta TV, 28 març 2014. «M'he fet un amic que és nigerià. És negre com una sabata ». «Si anem al personal, està vostè molt grassoneta per la gana que es passa.» Notes: Dirigint-se a Ada Colau, en un debat del programa de televisió la Sisena Nit. «Després d'aquesta crisi, cal bombardejar i convertir en una era a Somàlia [...] I que [els somalis] serveixin d'aliment als tonyines.».





Alfonso Rojo López (Ponferrada, Lleó, 1951) ha estat un dels corresponsals de guerra i reporters més importants del periodisme espanyol dels últims anys. 

Tertuliano de ràdio i televisió i columnista d'ABC, és director del periòdic «on line» Periodista Digital. 

Llicenciat en Dret i en Ciències de la Informació, va començar la seva trajectòria professional com a fotògraf en Diari 16, just quan es va fundar el diari, el 1976. 

El 1989, va deixar Diari 16 per formar part de l'equip fundador d'El Mundo, diari del qual ha estat adjunt al director fins a desembre de 2004. 

Pocs mesos després d'abandonar El Mundo, assumeix la direcció de Periodista Digital.

Com a reporter de guerra, ha estat testimoni directe d'esdeveniments polítics de gran rellevància, entre els quals s'expliquen la guerra civil a Nicaragua (convivint, el 1979, amb els guerrillers sandinistes), l'esfondrament del Mur de Berlín, la Guerra del Golf, i, més recentment, la Guerra de l'Iraq o el conflicte armat de l'Afganistan. El seu càrrec com a corresponsal per a diferents mitjans, va incloure estades a Nova York, Londres i Mèxic. 
Col · labora al diari ABC com a columnista i participa en diverses tertúlies i debats de ràdio i televisió. 

Compta amb diversos premis, entre ells el del Club Internacional de Premsa -pel millor treball periodístic espanyol en el estranger-, la medalla Xenofonte -atorgada per la Unió de Periodistes Grecs per la seva tasca com a corresponsal de guerra- i el Premi Julio Camba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS