dijous, 25 de setembre del 2014

El fill de Tejero, Antonio Tejero Díez, a qui el Ministeri d'Interior va cessar del seu lloc al març, després que se sabés que havia organitzat una paella per celebrar al costat del seu pare i altres participants del 23-F el 33è aniversari del cop , acaba de ser recompensat pel mateix departament i ascendit a coronel.






Així, per l'Ordre 160/12104/14 de 9 de setembre publicat el Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) aquest dimarts, a la qual ha tingut accés Europa Press, el fins ara tinent coronel "puja a l'ocupació immediatament superior", que en el rang de l'Institut Armat és coronel. "El Tinent Coronel don Antonio Tejero Díez del Grup de Reserva i Seguretat Número 1, Valdemoro (Madrid) ascendeix amb antiguitat de 23 de juliol de 2014". 

Segons s'exposa en una altra resolució del 17 de setembre relativa al seu destí, Tejero Díez "ha estat ocupant satisfactoriamente, en comissió de servei, les seves funcions al Servei d'Armament de la Subdirecció de Suport, adquirint experiència en la gestió dels recursos que corresponen a l'àmbit de la SUBAPO -Cap d'Anàlisi, Optimització i Gestió Internacional, el que unit a la titulació que ja posseïa en aquest camp, el fan idoni per continuar prestant els seus serveis en dita Subdirecció ". 

'BILLY EL NEN' I NINES 

Antonio Tejero Díez va convidar el passat febrer a un dinar a la seva aquarterament al seu pare, Antonio Tejero Molina, ia altres persones implicades en el 23-F com, entre d'altres, l'excapità de la Guàrdia Civil Jesús Nines Aguilar, condemnat a cinc anys per el cop i reclamat per Argentina, al costat del exinspector Antonio González Pacheco, àlies Billy el Nen, per tortures durant el franquisme. 

Aquest fet li va costar el cessament com a responsable del Grup de Reserva i Seguretat número 1 (antiavalots de la Guàrdia Civil), encara que després de recórrer la suspensió, l'Audiència Nacional va ordenar la seva restitució el maig passat deixant sense efecte la decisió de cessament d'Interior. 

L'Audiència Nacional va emetre una interlocutòria en què ordenava al Ministeri de l'Interior al fet que li restituís provisionalment en el seu lloc fins que decidís definitivament sobre el recurs que el comandament va presentar contra el seu cessament. Però la Direcció general de la Guàrdia Civil, després d'assumir aquest acte i tornar al seu lloc, immediatament després li va destinar en règim de Comissió de Serveis al Servei d'Armament i Equipament policial, dependent de la Subdirecció General de Suport. 

Després de conèixer-se la commemoració del cop d'Estat, Tejero va ser cessat pel propi ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el tinent coronel va quedar sense destinació, disponible a l'espera d'una vacant. Els guàrdies civils que es troben en aquesta situació veuen considerablement minvada la seva retribució en perdre complements com el de destinació o el de productivitat Se tracta del comandament que va ser cessat per organitzar un dinar a la caserna de Valdemoro (Madrid) amb alguns dels protagonistes del cop en el seu 33è aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS