dilluns, 1 de setembre del 2014

Alberto Ruiz-Gallardón, ministre de Justícia, ha manifestat que retalla el nombre d'aforats. Joan Carles I protector de la família reial, la "Justícia és igual per a tothom. Per què Fabra va donar suport a Mariano Rajoy, quan el president del PP, any 2008, va estar a punt de ser destronat pels seus enemics interns, com sobretot el seu padrí, José María Aznar ?.






Alberto Ruiz-Gallardón, ministre de Justícia, ha manifestat que retallarà el nombre d'aforats. Però, en tot cas, ha deixat ben clar que "la família reial no es toca". És intocable ja que la Monarquia? Segons sembla, un cop més, sí que ho és. On ha quedat, Sr Gallardón, aquella frase del llavors rei Joan Carles I, enmig del missatge de Nadal del 24 de desembre de 2011, subratllant que la "Justícia és igual per a tots"? Hi havia esclatat el cas Urdangarin / Infanta Cristina. 

Quatre anys de presó 
Ara mateix, Carlos Fabra -famós cacic de Castelló i home fort del Partit Popular durant dècades- camina demanant al Govern que li concedeixi un indult per així eludir els quatre anys de presó, d'acord amb la recent sentència del Tribunal Suprem. 

el ridícul 
Però la Justícia a Castelló va fer alguna cosa més que el ridícul. Al llarg de diversos anys, jutges i fiscals van sortir a tota velocitat dels Jutjats castellonencs, dies després d'haver arribat als seus despatxos. Per què van fugir? Per què la Justícia va mirar cap a un altre costat? 

Mentre el temps corria ... 
D'aquesta manera, Fabra va intentar frenar la Justícia i, en bona part, ho va aconseguir. Algú sap per què la Justícia no es va llançar a investigar a fons totes les chorizadas d'aquest tipus, mentre el temps corria a favor de semblant personatge? 

Un ciutadà i polític exemplar 
Per què Fabra va donar suport a Mariano Rajoy, quan el president del PP, any 2008, va estar a punt de ser destronat pels seus enemics interns, com sobretot el seu padrí, José María Aznar? Qui té l'indult a les mans és en l'actualitat Rajoy. "Fabra és un ciutadà i un polític exemplar", va pronunciar Mariano en aquell temps, preguntat pels periodistes. El líder del PP, amb les seves paraules d'afecte enorme a Fabra, va beneir un corrupte. 

Un golf professional 
Més de mig Espanya sabia que, en el millor dels supòsits, Fabra era un golf professional. Però Rajoy es va creuar de braços i no va prendre cap mesura contra el seu amic Fabra i també el seu amic Jaume Matas. Ho sabia tot això l'ara flamant ministre de Justícia, Gallardón? 

El protector de la família reial "
És clar que ho sabia, però ell té cura de protegir la "família real" ia més no ha mogut cap fitxa per aclarir, per exemple, els milions d'euros que van anar a les butxaques de Fabra. I els que van anar als de Matas. I als de Bárcenas, també. Davant aquests successos, senyor Gallardón, no hi ha de nou Justícia íntegra i recta, sinó més aviat no poques Injustícies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS