dimarts, 2 de setembre del 2014

Ja estem sortint de la crisi, no són brots verds són arrels profundes, llavors que m'expliquin que DESPRÉS 6 MESOS CONSECUTIUS L'ALÇA segons el gibierno de Rajoy d'ocupació neta, La Seguretat Social perd 97.582 afiliats a l'agost, i manca setembre, perquè finalitzi la temporada d'estiu, jo crec que aquestes arrels s'han podrit.






La Seguretat Social va perdre a l'agost una mitjana de 97.582 afiliats (-0,58%), cosa que va situar el total d'ocupats en 16.649.521 afiliats, de manera que posa fi a una ratxa de sis mesos consecutius a l'alça, segons ha informat aquest dimarts el Ministeri d'ocupació i Seguretat Social. 

Ocupació ha destacat que es tracta d'un mes històricament marcat per la minva de l'afiliació, circumstància que es repeteix des de 1990 Tanmateix, la variació mensual d'aquest exercici és la menor des de 2005 (-0,50%). 

En relació a 2013, el Sistema ha incorporat afiliats per setè mes consecutiu: cal 321.833 més que fa un any, el que es tradueix en una creixement de l'afiliació del 1,97%, la més elevada en vuitanta mesos (des de gener de 2008 ). Així mateix, segons ha destacat Ocupació, no es registrava un increment interannual de l'afiliació a l'agost des de 2007. 

El secretari d'Estat de Seguretat Social, Tomás Burgos, ha destacat que "per primera vegada des d'agost de 2006 es produeix alhora un descens interannual de l'atur registrat i un increment interannual de l'afiliació". 

"El resultat de l'afiliació en l'últim mes és el previsible, ja que l'estacionalitat opera a l'agost fortament en el sistema amb independència de la conjuntura econòmica general. Aquest balanç per tant ens permet mantenir intactes les expectatives de creació d'ocupació en el mitjà termini ", ha assenyalat Burgos. 

En el que va d'any (fins a agost), el Sistema ha guanyat 291.880 afiliats, enfront dels 114.994 que perdia en el mateix període de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS