dilluns, 4 d’agost del 2014

"No hi ha cap llei ni article de la Constitució que digui que un referèndum o consulta sigui il · legal. On ha passat que un govern democràtic es dediqui a llevar les urnes als ciutadans perquè no votin?". "Com pensen impedir que votem?, Si hi ha gent fent cua davant d'una urna ¿què faran, es duran l'urna o les paperetes '.






   "Sí el PP i PSOE volguessin un encaix complirien la llei de finançament (LOFCA) i la incompleixen, i algú va dir una vegada que" pels seus fruits els coneixereu ", doncs bé, passa que el fruit que ens ofereixen ja el coneixem, és un fruit amarg i de menyspreu als ciutadans de Catalunya ".

     "No cal que nosaltres jutgem res perquè l'opinió que tenen els catalans del paper de PP i PSOE no canviarà perquè jo digui una cosa o una altra, és la que és, se l'han guanyat a pols, i res fa pensar que la vulguin canviar ".

El president d'ERC, Oriol Junqueras, assegura que la possible entrada del seu partit al Govern de la Generalitat a la tardor "no està damunt de la taula" i de garantir que es compleixin els objectius compartits amb CiU, com la consulta del 9N, es pot seguir fent des de fora de l'executiu català.

A propòsit de la consulta independentista, el líder d'ERC ha reptat el Govern de Rajoy:

     "Què faran, es duran l'urna o les paperetes?".

Segons Junqueras, la possibilitat que ERC pugui entrar al govern català presidit per Artur Mas després de l'estiu per reforçar-lo amb vista a l'organització de la consulta del 9 de novembre "és un tema que no està en cap conversa i que no està sobre de la taula ".

En una entrevista a Efe, ha recordat que "CiU i ERC som partits diferents, encara que confluïm en objectius comuns i en altres coses, el que ja mèrit", de manera que la prioritat d'ERC no és accedir a l'executiu català per ocupar conselleries , sinó garantir "que es compleixin els compromisos adquirits" per fer possible la consulta "i que els ciutadans visquin millor".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS