dimecres, 13 d’agost del 2014

El fonamentalisme de l'Església Catòlica és pitjor i més nociu que el Islàmic. Els bisbes homòfobs i reincidents. L'Església catòlica: maldat extrema disfressada d'amor al proïsme.






El bisbe d'Alcalá d'Henares, Juan Antonio Reig Pla ho ha tornat a fer. De nou a utilitzat els recursos públics de tots els espanyols, en aquest cas el privilegi que RTVE ofereix a la Conferència Episcopal retransmetent a través de La 2 una missa cada diumenge, per llançar els seus proclames contra els gais. Aquesta vegada en particular per criticar les lleis igualitàries que validen el matrimoni entre persones del mateix sexe.

El bisbe d'Alcalá que carrega contra els gais acull un capellà pederasta
Reig Pla va atacar als homosexuals durant l'homilia de Divendres Sant a TVE | Ha ofert un habitatge a un company sacerdot condemnat per violar una petita.

La demanda contra el bisbe de Màlaga, Jesús Catalá, que va equiparar el matrimoni homosexual amb la unió "entre una nounada de tres dies i un home de 70 anys o d'un home i un gos" ha quedat arxivada. Al jutge justifica que el bisbe es va limitar a expressar "el seu criteri d'acord amb la doctrina de l'Església, això és: una posició crítica cap a la homosexualitat, el que es troba emparat per la llibertat d'expressió i llibertat religiosa".

Els bisbes no oculten el seu descontentament amb el ritme i la tebiesa del Govern de Rajoy a l'hora d'impulsar reformes legals en els assumptes que més els preocupen. El cardenal Rouco ha assenyalat avui que "no és fàcil d'entendre" que ni tan sols hi hagi encara un avantprojecte de llei que protegeixi eficaçment la vida humana i ha recordat als polítics catòlics que "els principis morals no admeten excepció". L'estirada d'orelles a l'executiu ha coincidit amb l'audiència que el papa Francesc ha mantingut avui amb el president del Govern.

No és la primera vegada que els bisbes han demanat al PP canvis urgents en la llei de l'avortament o del matrimoni homosexual però avui les reclamacions de la Conferència Episcopal han constituït una lectura de cartilla en tota regla al Govern de Rajoy. El lloc i el moment escollit també ho confirmen. Ha estat en l'Assemblea Plenària de la Conferència Episcopal, la qual reuneix dues vegades a l'any a tots els bisbes espanyols, i just a la mateixa hora en què el president Rajoy era rebut en audiència al Vaticà pel papa Francisco.

L'enumeració de "greus assumptes pendents de solució" ha sonat a lletania ia retret de promeses incomplertes en paraules del cardenal Rouco: "Persisteix la desprotecció legal del dret a la vida dels que naixeran i persisteix una legislació sobre el matrimoni greument injusta . Persisteix l'absència de protecció adequada per a la família i la natalitat, especialment, per a les famílies nombroses. la qualitat de l'ensenyament segueix deixant molt a desitjar, sent així que en depèn en tan gran mesura el futur de la societat ".

"No és fàcil d'entendre que encara no hi hagi un avantprojecte de llei que protegeixi la vida"

Per si quedava dubte que els bisbes no van precisament satisfets Rouco afegia que "els passos fets en aquests mesos cap a la resolució d'aquests greus problemes resulten encara insuficients" (la versió impresa que la Conferència Episcopal havia enviat per correu electrònic als mitjans embargada fins a la seva pronunciació recollia l'expressió "molt insuficients", si la versió enquadernada que finalment llegia Rouco es quedava a "insuficients").

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS