dimarts, 12 d’agost del 2014

Contra la por, l'empobriment, les desigualtats, l'espoli, no n'hi ha prou només amb decidir, no n'hi ha prou amb votar. Tenim l'obligació de donar el salt a la transformació d'aquesta Catalunya i encaminar-nos a la conquesta d'un futur digne per als catalans i catalanes d'aquesta nacion (CATALUNYA).






Aquesta realitat dual de la societat catalana no és un desenvolupament natural de Catalunya: és fruit d'una aposta política que va prendre velocitat de creuer quan Mariano Rajoy va assumir la presidència de l'estat i que avui mostra la crueltat dels seus resultats per a la majoria de la gent. Una aposta política que ha fracassat en les seves promeses de llibertat i progrés generalitzats i qie ha fet d'Espanya el bressol de la desigualtat.

Hi ha reacció social a aquesta política: han augmentat les mobilitzacions, els 11 de setembre que rebutgen les polítiques del PP, i fins i tot han aconseguit frustrar els seus plans de continuar aprofundint en la bretxa entre els que poden pagar-se els serveis i els qui no poden pagar ni 3 àpats al dia. Però no n'hi ha prou, no n'hi ha prou amb resistir, no n'hi ha prou amb protestar. Tenim l'obligació de donar el salt a la Independència i encaminar-nos a la conquesta d'un futur digne per a les dignes gent de Catalunya.

La política espanyola està revolta des del 15M: les enquestes oficials ja no poden amagar l'avanç de les posicions de transformació profunda d'aquest sistema. En aquest escenari cada un té les seves identitats i afinitats, però també tenim l'obligació de no confondre identitat amb projecte i programa.

L'any 2014 es compliran anys d'aquella aventura il · lusionant, i el millor homenatge serà haver fet avançar el nostre projecte Independentista, conquistant en els propers anys els espais de poder que ens permetin desenvolupa un Estat una Catalunya una nació avui més àmpliament de tots.

En aquesta tardor assentarem les bases per a aquest objectiu, i la Independència de Catalunya serà clau per a això. Només mirant als nostres barris, als nostres municipis, i pensant en la gent que els habita, podrem superar pors i inseguretats, i estarem a l'alçada de construir amb ells i elles un futur país independent, democràtic i que la indignitat dels que ens goviernen no segueixi enfonsant a la majoria en la pobresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS