dijous, 26 de juny del 2014

QUAN ES DONEN LES NOTÍCIES, ES PODRIEN DONAR TOTES LES QUE COMPARTEIXEN UNA MATEIXA LÍNIA. Detinguts el batlle i diversos regidors de l'Ajuntament de Torredembarra. Per Delictes contra l'administració pública · La guàrdia civil ha entrat a escorcollar l'edifici aquest matí. La Policia registra l'Ajuntament de Valladolid per suposats contractes irregulars. En la trama, que podria arribar als 11 milions d'euros, s'han descobert 1.314 contractes sospitosos






Les forces de seguretat estan registrant per ordre judicial el despatx del cap del Centre de Manteniment d'Edificis i Instal · lacions Municipals de l'Ajuntament de Valladolid, Luis Alberto Samaniego Conde, han explicat a Efe fonts municipals.

La Policia Judicial està duent a terme el registre des de les 12.00 hores aproximadament, amb l'assistència de la secretària del Jutjat d'Instrucció número 4 de Valladolid.

L'Ajuntament de Valladolid i el Grup Municipal Socialista denunciar la passada setmana possibles irregularitats en l'adjudicació de contractes suposadament comeses durant els últims mesos pel cap del Centre de Manteniment d'Edificis i Instal · lacions Municipals.

Va ser el passat 16 de juny quan l'Ajuntament val · lisoletà va registrar davant la Fiscalia proves documentals sobre les suposades irregularitats de l'empleat municipal, a l'Ajuntament des de 1975 i en el seu actual càrrec des de 2000, segons va explicar en aquesta data als periodistes l'alcaldessa accidental, primera tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Mercedes Cantalapiedra.

El treballador, que va comunicar oficialment també el 16 de juny passat la seva sol · licitud de jubilació, ha estat suspès de sou i feina durant sis mesos, de manera cautelar.

El Grup Municipal Socialista també va registrar davant la Fiscalia de Valladolid una denúncia sobre aquest cas, en considerar que suposadament el cap de Manteniment va poder adjudicar a onze empreses pròpies i de familiars directes un total de 451 contractes menors d'obres o serveis per valor de 2, 5 milions d'euros, segons han explicat fonts socialistes a l'informar de la seva denúncia.

Després del registre desenvolupat avui, el president del Grup Municipal Socialista, Óscar Puente, qui el passat 15 de juny va destapar públicament el que considera "una trama", ha retret a l'alcalde, Francisco Javier León de la Riva, que hagi permès "aquest esperpent ", ja que segons la seva opinió podria haver lliurat" en temps i forma "aquests documents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS