diumenge, 1 de juny del 2014

La Policia Nacional ha interceptat al jutge del T. Constitucional Enrique López , conduint la seva moto sense casc en el passeig de la Castellana de Madrid , i sotmès a una prova d'alcoholèmia ha donat positiu . 11 membres del PP que han tingut problemes per conduir borratxos . 1- .MANUEL Cercadillo , SEGON TINENT D'ALCALDE D'ARGANDA DEL REI ( PP ) . 2 - . MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ , exportaveu del Govern . 3 - . PILAR ARAQUE , REGIDOR DE ALCORCÓN . 4 - . TOMÁS TAULA , ALCALDE DE SANT JOAN DE LA RAMBLA . 5 - . NACHO URIARTE , PRESIDENT DE NOVES GENERACIONS . 6 - . ÀNGEL ESPASES , REGIDOR A SANTIAGO DE COMPOSTEL . 7 - . ARSENIO PACHECO , DIPUTAT . 8 - . VICENTE FERRER , DIPUTAT . 9 - . JESÚS AGUILAR , REGIDOR EN COSLADA . 10 - . VERÓNICA GORMEDINO , REGIDOR A NAVARRA . 11 - . ALFONSO NOVO , REGIDOR A VALÈNCIA .




" Déjame que begui tranquil · lament , no poso en risc ningú ni faig mal als altres " . Ho va dir l'expresident del Govern , José María Aznar , al maig de 2007 quan va rebre la medalla d'honor de l'Acadèmia del Vi de Castella i Lleó .
Aznar ha criticat la qual va denominar "llei contra el vi" i les campanyes de la Direcció General de Trànsit . "És com quan vas per l'autovia i veus cartells que diuen : 'No podem conduir per tu ' . ¿ I qui t'ha dit que vull que condueixis per mi ? ", Va dir .
Aquelles paraules semblen ara una maledicció . Aquest diumenge , Enrique López , jutge del Tribunal Constitucional molt pròxim al PP , ha estat caçat en conduir la seva moto sense casc i després saltar-se un semàfor . Ha quadruplicat la taxa d'alcohol permesa .
Però no ha estat l'únic . En els últims temps diversos membres del PP han tingut problemes per conduir ebris . Aquí van 11 exemples :
1- .MANUEL Cercadillo , SEGON TINENT D'ALCALDE D'ARGANDA DEL REI ( PP )
Al maig de 2009 , el segon tinent d'alcalde d'Arganda del Rei ( Madrid ) pel PP , Manuel Cercadillo , circulava pel centre de la localitat donant batzegades . Una patrulla de la guàrdia civil li va donar l'alto però l'ordre va ser ignorada , pel que van haver de creuar el vehicle perquè ho fes .
Quan els guàrdies li van demanar la documentació , el regidor es va tirar a terra mentre els insultava , els increpava i repetia que era regidor de l'Ajuntament . A més , es va resistir a mostrar la seva documentació ia deixar el seu vehicle .
Aquesta actitud va provocar la seva detenció per desobediència greu als agents de l'autoritat. També va ser acusat per un delicte contra la seguretat del trànsit al donar una taxa d' 1,03 mil · ligrams a la prova de contrast del test d'alcoholèmia .
2 - . MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ , exportaveu del Govern
L'exportaveu del Govern de José María Aznar , Miguel Ángel Rodríguez, va ser detingut el maig de 2013 després de xocar contra tres vehicles que estaven estacionats al districte de Retiro ( Madrid ) en conduir sota els efectes de l'alcohol .
Quan els agents el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia , Rodríguez quadruplicava la taxa permesa . En el primer test , va llançar un resultat de 0,99 , quan la taxa màxima legal permesa és de 0,25 . La segona prova va donar una xifra encara més gran : 1,02 , segons fonts policials .
Dies després , Rodríguez va dir que l'agent que el va atendre en el moment de l'atestat era de " origen hispanoamericà " perquè " un espanyol i un de Valladolid mai dirà combinats d'alcohol" . "Podrà dir que he estat de copes , de vins, de xatos ... No conec ningú que digui mai : ' És que he estat amb uns combinats d'alcohol" .
3 - . PILAR ARAQUE , REGIDOR DE ALCORCÓN
La regidora de Participació , Serveis Socials , Discapacitat , Immigració i Cooperació de l'Ajuntament d'Alcorcón , Pilar Araque , va atropellar a la localitat madrilenya al desembre de 2013 a una dona de 78 anys , que va patir ferides greus al cap.
Araque , de 36 anys i que tornava d'una celebració amb amics , estava a prop de triplicar la taxa d'alcohol permesa al volant amb 0,7 mil · ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat . El límit se situa en 0,25 .
En aquest moment , l'Ajuntament d'Alcorcón estava immers en una campanya nadalenca contra la ingesta de drogues i begudes alcohòliques si s'ha de conduir .
4 - . TOMÁS TAULA , ALCALDE DE SANT JOAN DE LA RAMBLA
Gairebé en aquestes mateixes dates, el PP va obrir un expedient informatiu després de conèixer que l'alcalde de Sant Joan de la Rambla ( Tenerife ) , Tomás Taula Díaz , va ser imputat per la comissió d'un presumpte delicte contra la seguretat viària en conduir ebri i provocar un accident en què van resultar ferides tres persones.
La Policia Local li va realitzar un control d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu doblant el màxim de la taxa permesa .
5 - . NACHO URIARTE , PRESIDENT DE NOVES GENERACIONS
El Tribunal Suprem ( TS ) ha condemnat al diputat del PP Ignacio Uriarte a una multa de 2.400 euros ia vuit mesos de retirada del carnet de conduir per un delicte contra la seguretat viària .
El succés es va produir al carrer Serrano de Madrid al febrer de 2010 i el polític va donar positiu pel doble de la taxa legal permesa ( entre 0,52 i 0,55 mil · ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat ) .
Uriarte va dimitir després de l'incident , atès que era també vocal de Seguretat Viària del partit a la cambra baixa . " Que prenguin exemple del que jo no vaig fer , que és, en aquest moment , pensar les coses dues vegades i agafar un taxi , perquè per una cosa d'aquestes et pots fastiguejar la vida i et pots penedir sempre" , va dir .
6 - . ÀNGEL ESPASES , REGIDOR A SANTIAGO DE COMPOSTEL
El regidor del PP a Santiago de Compostel Àngel Espases va ser sorprès el 2011 ebri en el seu vehicle , després de quedar dormit amb el motor encès davant d'un semàfor i llançar en el control d'alcoholèmia una taxa de 0,79 .
Dos dies després , Espases dimitir i en un judici ràpid va ser condemnat a deu mesos de retirada de carnet .
Curiosament , l'edil s'havia distingit per la seva lluita contra el botellón i fins i tot es va infiltrar en un d'ells , per denunciar els excessos que cometen els joves .
7 - . ARSENIO PACHECO , DIPUTAT
El Tribunal Suprem va condemnar el 2011 amb multa de 2.400 euros i privació del permís de conduir al diputat electe per Múrcia Arsenio Pacheco , qui també va ser parlamentari durant l'anterior legislatura , per haver donat positiu en un control d' alcoholèmia després de patir un accident .
Pacheco va col · lisionar amb un altre cotxe que circulava en paral · lel , produint danys materials de poca importància . El resultat de la prova d'alcoholèmia realitzada al diputat va ser de 0,58 .
8 - . VICENTE FERRER , DIPUTAT
Vicent Ferrer , diputat del PP per València, va ser caçat quan circulava sota els efectes de l'alcohol per l'avinguda Llevant de València .
Va donar un índex d'alcoholèmia de 0,84 mil · ligrams . Una setmana després , Ferrer va demanar disculpes al Congrés i al juny de 2013 el Suprem li va retirar vuit mesos el carnet de conduir .
El parlamentari popular ha lamentat davant els seus companys que aquesta circumstància li fes arribar a un " grau de notorietat pública" que no havia aconseguit " mai " durant els 20 anys que porta en política .
9 - . JESÚS AGUILAR , REGIDOR EN COSLADA
Jesús Aguilar era regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de Coslada fins que el 2006 va donar positiu en alcoholèmia després de patir un accident .
L'incident va ocórrer després que el regidor assistís la inauguració d'unes obres i patís una col · lisió per abast amb un cotxe conduït per una dona al carrer Doctor Michavila . Després encarar-se amb la conductora , aquesta va cridar al seu marit , agent de la Policia Nacional , que va avisar la Policia Local .
Va donar 0,72 mil · ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat .
10 - . VERÓNICA GORMEDINO , REGIDOR A NAVARRA
Verónica Gormedino , regidor del PP a l'Ajuntament de Tudela ( Navarra ) , va dimitir aquesta mateixa setmana després de donar positiu en un control d' alcoholèmia .
La policia va caçar a la política popular quan conduïa amb una taxa de 0,45 . La regidora va demanar " disculpes " als ciutadans , a l'Ajuntament i al Partit Popular per "la irresponsabilitat" . " Encara que es tracti d'una infracció administrativa , dimitir em sembla el coherent ", va dir .
11 - . ALFONSO NOVO , REGIDOR A VALÈNCIA
Aquest mateix mes de febrer , el regidor d'Urbanisme de l' Ajuntament de València, Alfonso Novo , va donar positiu per alcoholèmia , però va afirmar que no deixaria el seu lloc perquè " el que ha passat no afecta en res ni impedeix " la seva " prestació de servei a aquesta ciutat" .
La Policia Local de València , en control rutinari , li va fer l'alt i va sotmetre a un test d'alcoholèmia , amb un resultat de 0,60 mil · límetres d'alcohol per litre d'aire espirat en una primera prova , i de 0,5 en una segona , amb un possible butlletí de denúncia d'uns 500 euros de sanció .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS