dimarts, 20 de maig del 2014

L'estratègia del Ministeri de l'Interior de perseguir els comentaris a les xarxes socials considerats com una incitació a l'odi i al delicte , després de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Castella i Lleó i que ara ha obert ' el meló ' a la xarxa social . La comunitat jueva catalana denuncia 17.500 tuiters per comentaris racistes DESPRÉS DE LA VICTÒRIA DEL MACCABI SOBRE EL MADRID .






Diverses associacions de la comunitat jueva a Catalunya i associacions d'amistat amb Israel presentaran avui una denúncia col · lectiva contra 17.500 usuaris de Twitter que van publicar comentaris antisemites després de la victòria del Maccabi de Tel Aviv davant el Reial Madrid diumenge a la Final Four de bàsquet . Després de la derrota dels merengues , " putos jueus " es va convertir en un polèmic tending topic regat per més de 18.000 comentaris racistes que van inundar la xarxa social . Una acció que també va ser molt criticada per alguns dels usuaris que es mostraven perplexos davant l'allau d'insults racistes que van rebre els jugadors de l'equip vencedor .







Segons han informat aquest dimarts aquestes associacions , la denúncia es presentarà avui mateix a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i va dirigida al fiscal general de l' Estat i al fiscal especial del Servei de Delictes d'Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona . La denúncia ha estat subscrita per la Comunitat Israelita de Barcelona , la Comunitat Jueva Bet Shalom , la Comunitat Jueva Atid de Catalunya , Bna'i B'rith Barcelona, ​​l'Associació Catalana d'Amics d'Israel , l'Associació de Relacions Culturals Catalunya -Israel i el col · lectiu Israel a Catalunya .




També donen suport a la iniciativa l'Associació Cultural Sabadell -Israel , la Fundació Baruch Spinoza , la Lliga Internacional contra el Racisme i l'Antisemitisme ( Barcelona ) i l'Associació Catalana contra l'Antisemitisme . El Maccabi de Tel Aviv li va arrabassar la ' Novena ' Copa d'Europa de bàsquet al Reial Madrid a l' imposar-se en la pròrroga per 86-98 a la final celebrada diumenge passat a Milà ( Itàlia ) .
Polèmica pels detinguts després de la mort de Carrasco
A la nit de dilluns van detenir una segona persona acusada d'apologia de l'assassinat a Twitter arran de la mort d'Isabel Carrasco . Només fa uns dies la Policia va detenir un jove a València pel mateix delicte , i una altra persona a Jerez va resultar imputada per penjar vídeos en què justificava l'assassinat de polítics corruptes .
Aquesta operació s'emmarca dins de l'estratègia del Ministeri de l'Interior de perseguir els comentaris a les xarxes socials considerats com una incitació a l'odi i al delicte . Una estratègia desenvolupada després de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Castella i Lleó i que ara ha obert "el meló 'dels milers de comentaris que poden considerar igualment delictius a la xarxa social .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS