diumenge, 4 de maig del 2014

Amb el nou Codi Penal que elabora el Govern i Alberto Ruiz - Gallardón , en vista del eminent creixement de la pobresa extrema a Espanya juntament amb l'increment de la taxa d'atur i la fam infantil . Robar en un supermercat passarà de falta a delicte en el nou Codi Penal de Ruiz - Gallardón . El Corte Inglés , Mercadona , Carrefour ... han aconseguit que el ministre Gallardón inclogui sancions de fins a 18 mesos de presó per furts en grans superfícies .






Robar en un supermercat serà delicte en el nou Codi Penal que elabora el Govern . Contemplarà condemnes de més d'un any de presó pels furts en grans superfícies . Alberto Ruiz - Gallardón ha acceptat la proposta de les empreses de distribució més importants del país per frenar l'augment de les sostraccions en els seus centres .
Segons he sabut de fonts del Govern, el Ministeri de Justícia d'incloure en el text definitiu del nou Codi Penal aquesta modificació tan rellevant per als centres comercials i grans supermercats .
Aquestes pràctiques passaran a ser delictes ia estar castigats amb penes d'entre 6 i 18 mesos de presó . Això si. S'inclourà com a atenuant , expliquen , la situació econòmica quan el valor del sostret no superi els 1.000 euros .
En tots els altres supòsits es considerarà delicte de furt , independentment de la quantia sostreta . El límit que estableix la legislació actual per ser tipificat com a delicte és l'apropiació indegut de més de 400 euros .Reunions del sector de la distribució amb Gallardón
Les fonts a què ha tingut accés ECD confirmen que aquest canvi ha estat possible gràcies al treball discret de l'Associació Espanyola de Codificació Comercial ( AECOC ) .
Representants d'aquest col · lectiu s'han reunit en els últims mesos amb alts càrrecs del Ministeri de Justícia , la Fiscalia General de l'Estat i el Consell General del Poder Judicial perquè les seves reclamacions es tinguessin en compte en la redacció del nou text legal .
La patronal AECOC representa les empreses més importants del sector de l'alimentació i distribució a Espanya com El Corte Inglés , Mercadona , Coca Cola, Caprabo , Fnac , Carrefour i Mango .La proposta ha estat acceptada pel Govern
El projecte de llei de reforma del Codi Penal es troba encara en fase de tramitació parlamentària . Algunes fonts polítiques dubten que hagi de ser aprovat en aquesta legislatura .
No obstant això , segons les fonts consultades , el ministre Gallardón ja ha traslladat als directius del sector dels grans de la distribució que aquesta mesura serà inclosa en la nova normativa davant l'augment dels furts en centres comercials en els últims anys per la crisi .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS