dissabte, 19 d’abril del 2014

Tarragona la capital sentimental catalana i la referència a la 'Guerra del Francès ' i als seus valors . Societat Civil Catalana , la anti-ANC . Federalistes no nacionalistes i anti independentistes, de Vox al PSC , passant por el PP y C`s (Ciutadans) tria Tarragona per fe una gran mobilització espanyolista el pròxim 11-S , en contret de la mayoria .






L'entitat, que vol ser l’equivalent espanyolista de l’ANC, i que per tant s'oposa a la secessió de Catalunya, ha anunciat el seu full de ruta per a aquest any que comptarà amb dos grans actes el 24 de juny i l'11 de setembre. "Anem a mobilitzar a la gent i a donar veu als catalans que estan dins de l'armari", asseguren.
Societat Civil Catalana (SCC) vol celebrar "dues grans mobilitzacions" el 24 de juny -Festa de Sant Joan- i 11 de setembre -Diada de Catalunya-, a més d'altres "múltiples activitats que tindran lloc en els propers mesos".
Així ho recull el full de ruta de l'entitat, que s'ha presentat aquest dimecres en roda de premsa després de ser aprovada pels 60 promotors de l'entitat, i que passa en primer lloc per un acte públic aquest 23 d'abril -Diada de Sant Jordi- en el Teatre Victòria de Barcelona.

"Anem a mobilitzar a la gent i a donar veu als catalans que estan dins de l'armari", ha explicat Josep Ramon Bosch, un dels portaveus de l'entitat, qui ha posat l'accent especial en la manifestació del proper 11 de setembre, que se celebrarà a Tarragona "perquè va ser la capital històrica" de la Hispània romana i que representa la "capital sentimental" del país.

La marxa arrencarà a les 18:08 hores, en record de l'inici de la Guerra de la Independència, en 1808, que "va ser quan els espanyols ens vam posar en peus davant una situació d'emergència nacional".

Joaquim Coll ha destacat que el missatge de SCC és "clar i nítid": la secessió "no ens convé"; "no està justificada, ni per raons fiscals, polítiques, ni culturals"; i és "un procés traumàtic" que "violenta la doble identitat dels catalans". Des de l'entitat no neguen que hi hagi "problemes", però subratllen que "aquests han de resoldre's en el marc de la llei".

Els promotors de SCC s'han queixat de la falta de recursos i han fet una crida "a la societat civil catalana" a participar en aquestes mobilitzacions, especialment a "tots aquells que senten que el procés independentista no va amb ells". Una crida que també han ampliat als ciutadans de la resta del país. "Anem molt de debò, això no és cap broma", han conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS