diumenge, 13 d’abril del 2014

“Os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar” . Alguns ho van negar i ho neguen, però la realitat posa a cadascú al seu lloc, les paraules del candidat de Ciudadanos ho deixa molt clar, atiar la por, les mentides, els insults per violentar la societat catalana. No podem caure en la seva trampa.






Javier Nart, advocat i tertulià, català d’adopció, ha trobat en Ciudadanos la manera de seguir sent una figura de la caverna mediàtica: explicar l’odi a Catalunya i incitar a violentar la societat catalana. Amb declaracions com les de Nart, l’anomenada #ViaUlster agafa forma dins del partit d’Albert Rivera, que en el seu intent de ser quelcom a Espanya, viu i fa carrera a costa de degradar Catalunya i atiar l’odi des dels mitjans espanyols i catalans. L’entrevista a Nart en un dels mitjans de la caverna catalana més subvencionat ho deixa molt clar; contra l’alegria de la Via Catalana i el dret a decidir dels catalans ells, que no saben ni volen perdre, actuen sense cap mena de legitimitat en intentar violentar la societat catalana.

Javier Nart portar a Europa la mentida i l’odi contra els catalans

L’entrevista no amaga les intencions, al  contrari, destil·la odi contra el dret a decidir, l’objectiu d’aquest exmilitant del PSOE és fer pagar al poble que l’acollit l’odi que s’ha format en el seu interior, i ara ha trobat l’oportunitat de fer la guerra a la democràcia.

Les frases de Nart:

“Europa es creà precisament contra el nacionalisme. Es creà amb la claredat que mai més el nacionalisme, mai més, i el separatisme molt menys.”

“El nacionalisme català actua com el franquisme sociològic.”

“És molt curiosa aquesta espècie d'esquizofrènia del coneixement que consisteix en parlar del bombardeig –de Barcelona-,  però no del perquè van ser bombardejats. Van ser bombardejats pel que jo segur que estaria defensant, que no són els privilegis del senyor Casanovas.”

“No hi haurà trets, ni morts, però hi haurà tensió social. Hi haurà actes puntuals de violència. No hi ha, gràcies a Déu gràcies, cap partit que propugni la violència a Catalunya. Una altra cosa és que l'essencialisme d'exclusió porta aquestes conseqüències. Una cosa és que tu no ho propugnes -perquè certament cap partit separatistes ho fa -, però quan ensenyen que nosaltres som unionistes, mals catalans i que, per tant , defensem el robatori a Catalunya , l'espoli, el genocidi cultural, l'opressió i l'ocupació, com em veus tu a mi ?”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS