dilluns, 14 d’abril del 2014

En un local al costat del Congrés dels Diputats , es diu que l'avortament és " el major genocidi de la història " amb " 440 morts" davant dels dos de Cambodja o els 60 de la Segona Guerra Mundial . En dos vídeos ensenyen sanguinolentes tècniques d'interrupcions voluntàries de l' embaràs, que poc tenen a veure amb la realitat , i asseguren que anticonceptius com el DIU són tècniques abortives .






A pocs metres de Congrés dels Diputats , un local petit situat en una cantonada podria confondre en una mirada ràpida amb una sucursal bancària pels colors de la cartelleria . Però de seguida les grans fotos d' un budell d embarassada amb un fetus completament visible i els missatges " Avortar és matar " capten l'atenció.
A la porta es rep al visitant amb una foto d' unes mans que sostenen pels peus a un nadó mentre un cocodril tracta d' engolir . És la salutació per entrar a Expovida . Expoaborto , una exposició que fa tot just una setmana van obrir a Madrid les organitzacions ultracatòliques Fes-te Sentir i Dret a Viure , i que, entre altres coses , compara l'avortament amb el genocidi cambodjà , el de Hitler i el de Stalin junts .
La mostra consta de dues part ben diferenciades repartides en dos pisos . En el primer , que es troba només entrar al local , situat a peu de carrer , uns grans panells expliquen les diferents fases del que qualifiquen " vida humana" . En diverses fotos es mostra des de la fecundació dació , la implatació de l'òvul fecundat a l'úter fins a les diferents fases de la gestació , així com la expliación dels diferents grandàries que va prenent l'embrió i el fetus en els diversos moments de l'embaràs .
Al costat dels panells , una vitrina mostra 7 reproduccions d'un fetus en les diferents grandàries que va prenent des del primer fins al setè mes de gestació . Al costat d'aquestes miniatures un gran panell diu : "La dona embarassada no ha de ser avortada " . Aquest primer pis està perfectament il · luminat i predomina el color blanc .
Als peus de l'escala, el color de les parets canvia de blanc a negre , i un gran cartell adverteix al visitant : " Advertència La veritat de l' avortament . Si baixes no voldràs que això torni a passar" . Si es continua baixant , el fons de les parets ja és completament negre , una altra enorme cartell ple de calaberas fa un repàs al que qualifiquen com " Els majors genocidis de la història" . Parlen de " Pol Pot [ a Cambodja ] , 2 milions de morts ; Primera Guerra Mundial , 20 milions de morts; Stalin , 40 milions de morts , Segona Guerra Mundial , 60 milions de morts , i avortament , 440 milions de morts" .
El pis de sota està completament a les fosques a excepció de les dues pantalles de televisió que van mostrant diferents imatges de sanguinolents mètodes per avortar , i que poc tenen a veure amb la realitat de les tècniques que diàriament es practiquen , com han assenyalat diversos especialistes al diari . Entre els mètodes per avortar , inclouen a més el DIU , un mètode anticonceptiu intrauterí . També qualifiquen de " avortament de laboratori " els embrions usats en tècniques de reproducció assistides o investigacions científiques .
En una altra de les pantalles , van mostrant " les conseqüències psicopatològiques que, asseguren , pateixen les dones que avorten , i que van des de" els impulsos suïcides " , " a la pèrdua d'interès en el sexe "fins a" l'abús dels nens " . l'exposició es completa amb la venda de productes publicitaris de les organitzacions , com samarretes i viseres , així com de mini embrions de goma .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS