dimarts, 1 d’abril del 2014

La Vanguardia llança missatges contra la independència a Catalunya . Amb el nou director , Màrius Carol , l'equip de Mariano Rajoy considera La Vanguardia com un element clau per contrarestar els plans independentistes d'Artur Mas a Catalunya .






L'equip de Mariano Rajoy considera La Vanguardia com un element clau per contrarestar els plans independentistes d'Artur Mas a Catalunya . El diari és , per Moncloa , un referent entre la població catalana , que llegeix i , a més , es fia del que publica a les seves pàgines .
Per al Govern , per tant , és de vital importància mantenir una relació de confiança amb la cúpula del diari . El seu objectiu és també transmetre alguns missatges contra els plans secessionistes , admeten al Confidencial Digital fonts properes a l'Executiu .
Les mateixes fonts asseguren que la relació amb el director de La Vanguardia , Màrius Carol , la porta directament el gabinet del president . Tant Soraya Sáenz de Santamaría com Jorge Moragas i la secretaria d'Estat de comunicació , dirigida per Carmen Martínez Castro , estan al corrent de totes les gestions que es realitzen amb el diari barceloní .
Aquesta relació amb l'actual direcció de La Vanguardia és diferent de la que mantenia Moncloa amb José Antich , predecessor de Carol al capdavant de la redacció . Abans havia contactes , però no una posició ' privilegiada ' com la que sí que existeix ara .
En definitiva , Moncloa atén totes les peticions que els fan des de La Vanguardia , en la mesura de les seves possibilitats .
De fet , el diari de Màrius Carol , va publicar amb motiu de la mort d'Adolfo Suárez un article de Mariano Rajoy que ha provocat alguna reacció de sorpresa al Govern . Encara que era el mateix que es va enviar a tots els diaris , es va interpretar en clau catalana .
Consideren que aquest tipus de tribunes del president no tenien buit amb l'anterior direcció . Ara, en canvi, el Govern sí que pot recolzar a La Vanguardia , com diem , per transmetre alguns missatges contra la independència de Catalunya .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS