divendres, 11 d’abril del 2014

La consellera d'Educació Lucía Figar de la Comunitat de Madrid , ha aconseguit un xec - guarderia de 1.100 euros per a la seva filla de dos anys durant aquest curs acadèmic . La consellera , que és qui signa l'ordre de concessió d'aquestes ajudes, disposa al costat del seu marit , d'uns ingressos que superen els 125.000 euros . Diu que signa l'ordre de concessió , complint estrictament els requisits exigits , aquesta mateixa consellera Lucía Figar que va eliminar a la Comunitat de Madrid 10.000 beques - menjador . ELS DEL PP SÓN DIFERENTS ...






 La consellera d'Educació Lucía Figar ha aconseguit un xec - guarderia de la comunitat per a la seva filla de dos anys durant aquest curs acadèmic .
El xec té un valor de 1.100 euros .
La consellera , que és qui signa l'ordre de concessió d'aquestes ajudes, disposa al costat del seu marit , d'uns ingressos que superen els 125.000 euros .
Legalment , la consellera compleix amb els requisits per obtenir aquest xec - guarderia ja que, segons l'ordre que els regula i signada també per ella , l'escola on va la seva filla té un servei de guarderia totalment privada , condició indispensable per cobrar l'ajuda .
Aquest mateix any, el passat , la consellera Lucía Figar va eliminar a la Comunitat 10.000 beques - menjador .
Segons la Conselleria d'Educació , " la filla de la consellera ha obtingut el xec - guarderia per ser família nombrosa complint estrictament els mateixos requisits que la resta dels 40.000 beneficiaris . La baremació per concedir aquests xecs - guarderia la fa una empresa externa a l' Conselleria d'Educació " .
Lucía Figar reconeixia dimecres passat a l'Assemblea de Madrid -mitjançant un gest d'assentiment - el cobrament d'alguna subvenció per als seus fills , tal com es recull en el diari de sessions que descriu el seu debat amb el diputat socialista González Jabonero .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS