dissabte, 8 de març del 2014

Per aprofitar-se de la crisi a favor , i amb el sistema institucional que hem creat amb l'euro , la dreta té els recursos per aprofitar-se de nosaltres . En cap moment vaig ser capaç d'imaginar que totes les retallades i l'eufemisme de " flexibilitzar el mercat de treball" :









Qualsevol moment de crisi és percebut com una oportunitat de canvi , per bé o per mal . Valoració que dependrà de l'ull amb què es miri . Hem d'estar vigilants , perquè és en aquests anys quan cada grup de poder , de pressió o lobby dedicarà bona part dels seus esforços per , aprofitant un moment de confusió generalitzada , aconseguir canvis que el beneficiïn en un futur .
Compte amb els " experts" , que exerceixen pressió als governs a través d'infinitat de centres d'estudi , investigació , observatoris i fundacions amb noms que no diuen res , però que rascant en les seves fonts de finançament , hi ha empreses de sectors com el petrolier , que casualment financen activitats d'altruistes organitzacions que asseguren que no s'està donant el canvi climàtic . Aznar l'activista va cancel · lar a última hora la seva participació en aquest fòrum , asseguren que després d'acceptar els precs del seu partit perquè no participés en grandària despropòsit . Encara que dubto que fos per aquesta raó , sinó per la imatge que pogués transmetre als votants , ja que per negacionista Rajoy, que al cap ia la fi només va veure filets quan el petroli sortia a dojo del Prestige .
Atents haurem d'estar als missatges que sorgeixin de think tanks de l'àmbit empresarial , perquè probablement diguin , sota l'eufemisme de " flexibilitzar el mercat de treball" , que per sortir de la crisi cal abaratir l'acomiadament ( no crec que s'atreveixin a demanar l'acomiadament lliure ) , congelar els salaris ( no crec que s'atreveixin a dir que cal baixar-los ) , reduir les cotitzacions a la seguretat social ( no crec que s'atreveixin a demanar que siguin eliminades ) i fins i tot a demanar la desaparició de la prestació per desocupació , perquè això sí que flexibilizaría el mercat de treball , i ens podrien explotar sense interferències externes a la llei de l'oferta i la demanda , encara que això últim tampoc crec que s'atreveixin a demanar-ho. O sí que s'atreviran ? Per si de cas , no temptem la sort .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS