dimecres, 26 de març del 2014

MARCA ESPANYA . Aquesta és la justícia que a tombat l'ESTATUT i no ens vol deixar VOTAR . El Tribunal Suprem absol un pres que ja havia mort a la presó i era innocent .






Va morir a la presó i era innocent . El Tribunal Suprem ha absolt en una sentència notificada aquest dimecres un pres empresonat per un robatori amb violència i lesions dels que ha resultat innocent segons una prova d'ADN que va ser presentada quan el reu ja havia mort a la presó .
Antonio Guile Martínez va ser condemnat a Sevilla el maig de 2010 per robar la bossa d'una dona que conduïa un vehicle en un carrer de la capital andalusa , colpejant el vidre del copilot amb una pedra i causant ferides a la víctima en mantenir un forcejament amb ella per fer-se amb el botí .
Per aquesta condemna Antonio , en contra de qui es va valorar que la dona el va identificar sense cap mena de dubtes en tres moments processals diferents com l'home que l'havia robat , va ser condemnat a dos anys i vuit mesos de presó , pena que complia quan va morir .
LA PROVA D'ADN
No obstant això , la Policia va poder obtenir una prova de sang del lladre al cotxe objecte del robatori .
Dos anys i cinc mesos després de l'atracament i un any i cinc mesos després de la condemna el laboratori de la policia científica va remetre al jutjat de Sevilla els resultats de la prova d'ADN que descartava Antonio i identificava un home detingut per un altre atracament .
En funció d'aquella prova el Suprem ha fallat ara que procedeix revisar la condemna per ' curar ' una situació ' acreditadament ' injusta després que s'hagi legitimat ' a favor del reu la innocència respecte al fet que va servir de fonament per a la sentència condemnatòria ' .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS