dilluns, 17 de març del 2014

Ja hi ha més d'un, que està fins els collons d'aquest govern centralista . Nacionalistes andalusos " a la caça " de banderes de Espanyoles .






Primer va ser la bandera i el pal de grans dimensions que l'Ajuntament de Vélez -Màlaga ( governat pel PP ) va col · locar en la fortalesa andalusí que corona un turó que domina aquest municipi . Després li va tocar el torn a l'ensenya rojigualda que oneja al castell àrab de Sohail a Fuengirola ( també a la província de Màlaga , i també governat pel PP ) . En aquest cas , el Dia d'Andalusia algú va canviar la bandera d'Espanya per una " arbonaida " , és a dir , l'ensenya verda , blanca i verda amb una estrella vermella que reivindiquen els nacionalistes andalusos .

 Ara , l'organització Nació Andalusa ha fet una petició als seus simpatitzants perquè l'ajudin a continuar la campanya per "defensar el nostre patrimoni del colonialisme i la tergiversació històrica que pateix per part de l'estat espanyol" , que segons ells "busca descontextualitzar greument la interpretació històrica "dels monuments andalusins ​​( de l'època àrab ) , bètics ( de l'etapa romana ) i tartésicos " en sintonia amb l'espanyolisme furibund " del Partit Popular . Per això , demanen als andalusos que els enviïn fotos similars , de banderes d'Espanya en edificis que siguin " anteriors a la gènesi de l'Estat espanyol" .

 Després , denunciaran davant les administracions el que consideren una infracció de la Llei de Patrimoni Històric d'Andalusia , ja que per a ells les banderes d'Espanya en aquests edificis suposen " una contaminació visual que intoxica la contemplació del monument" .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS