dilluns, 17 de març del 2014

Interior destitueix el fill del colpista Tejero per celebrar amb el seu pare el 33 aniversari del 23- F en una caserna de la Guàrdia Civil . Tejero va celebrar l'aniversari del 23- F en una caserna de la Guàrdia Civil amb el seu fill i altres colpistes :





El Ministeri de l' Interior ha anunciat el cessament del fill del colpista Antonio Tejero , el també tinent coronel de la Guàrdia Civil Antonio Tejero Díez , com a cap del Grup de Reserva i Seguretat ( GRS ) número 1 de Madrid amb seu a Valdemoro .
El motiu , segons el Ministeri , és per mantenir " un esmorzar no autoritzat al seu aquarterament amb diverses persones implicades en l'intent de Cop d'Estat del 23 - F " .
Segons el diari El País , a aquest dinar , que en realitat era una celebració del 33 aniversari de l'intent colpista , va acudir el seu pare i autor de la mateixa .
Aquests fets , segons el diari , van tenir lloc el passat 18 de febrer, cinc dies abans de l'aniversari . També hi eren presents l'excapità Jesús Nines Aguilar , condemnat a cinc anys de presó per la seva participació en el 23 - F , i altres veterans colpistes .
El País relata que diversos guàrdies que es trobaven de servei van ser usats per preparar la paella que es va servir i per preparar " una exhibició de material i vehicles de la unitat" .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS