dissabte, 22 de març del 2014

Els atacs a Catalunya ja són eminents , menyspreables acusacions i falses atribucions , així com una distorsió de la realitats , falsejant dades , malinterpretant diacursos i embrutint la veritat . Per a mostra us passo aquestes notícies :






La Generalitat ' regala ' a ​​Andorra un aeroport de 10 milions . La Generalitat ha convertit l'aeròdrom de la Seu d' Urgell, al nord de Lleida , a l'aeroport de la Seu - Andorra , amb l'objectiu de portar turistes russos el Principat . Fins ara la Generalitat s'ha gastat en aquesta infraestructura 10 milions d'euros , però com reconeix la pròpia administració catalana en la Memòria Econòmica del pla urbanístic per ampliar l'aeroport , el major beneficiari de l'operació seran els andorrans i amb prou feines Catalunya . És a dir que les estacions d'esquí de la zona i els turistes de tot el món no es ven a beneneficiar l'aeroport .
El nou aeroport d'Andorra , però en sòl català i finançat amb diners català , començarà a operar aquest estiu . El projecte és que Air Andorra porti turistes russos rics des de l'Aeroport del Prat , on Air Andorra té la seva seu , fins al de la Seu , ​​situat a 10 quilòmetres del Prinicipado pirinenc.
El fiasco financer del Mobile : recapta només tres milions entre inversors privats . La Fundació Mobile World Capital està naufragant en un dels seus objectius principals : la captació de fons privats per part de les empreses del sector, segons reconeixen fonts del món de les telecomunicacions . La Mobile World Capital és un dels punts de suport clau per a la celebració cada any del Mobile World Congress a Barcelona , que organitza GSMA .
Catalunya pren a València oficialment el parc temàtic de Ferrari . Al setembre de 2012 , la consellera de Turisme , Cultura i Esport de la Generalitat de València , Dolores Johnson , va assegurar que la instal · lació d'un parc temàtic de Ferrari a la Comunitat "serà un focus d'atracció turística i dinamització econòmica , no tindrà cap cost per als valencians i només es durà a terme si s'ofereixen les suficients garanties que avalin la viabilitat economicofinancera d'aquesta inversió " . Un any i mig després , l'empresa italiana ha confirmat oficialment que Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats ... a Tarragona , dins dels dominis de PortAventura .
Madrid acapara el 55% de la inversió estrangera però Catalunya redueix distàncies . La Comunitat de Madrid va acaparar el 2013 el 55% de la inversió estrangera a Espanya , un total de 8.635.000 d'euros , fet que suposa més del doble de la inversió forana que va rebre Catalunya i gairebé nou vegades més que la que va obtenir el País Basc . La inversió estrangera neta total va passar a positiu durant l'any passat , mentre que la productiva , que exclou les entitats de tinença de valors ( ETVE ) , va arribar als 15.812.000 d'euros , fet que suposa un increment del 8,8% respecte a l'any anterior , segons les dades del Registre d'Inversions del Ministeri d'Economia i Competitivitat presentats aquest dijous pel secretari d'Estat de Comerç , Jaime García - Legaz .
Xarnegos i maquetos . ¿ Espanyols que no volen ser-ho ? . El nacionalisme català en les seves diferents versions i el basc tenen cura dels néts dels xarnegos i maquetos perquè no tenen altra alternativa demogràfica i social .
Els nacionalismes català i basc han estat hiperlegitimados i abultadamente votats per efecte d'un relativament estrany fenomen de desnacionalització espanyola al País Basc ia Catalunya . Fenomen protagonitzat per la mimetització dels grans fluxos migratoris cap a aquestes comunitats que van ser enormes a partir dels anys seixanta del segle passat , en combinació amb l'acostament polític i la col · laboració estretíssima de l'esquerra , que els acollia majoritàriament , amb els nacionalismes de les dues comunitats .
Al Parlament de Vitòria i al de Barcelona les majories absolutes són rotundament nacionalistes . A Catalunya entre CiU , ERC i CUP sumen 74 escons dels 135 de la Cambra legislativa ia Euskadi entre el PNB i Bildu , 52 escons dels 75 del Parlament . No és inexacte qualificar ambdues majories absolutes de secessionistes o independentistes amb els matisos que es vulguin , I com majories no serien possibles si no fos pel ja apuntat afany mimètic de les primeres generacions d'emigrants que va consistir en un esforç per integrar-se en les societats receptores d'acord amb les pautes de les burgesies dirigents a Bilbao i Barcelona - totes dues, certament col · laboracionistes amb el franquisme com acredita la història més objectiva , salvant excepcions que confirmen la regla - , i que a partir dels anys vuitanta - amb els Estatuts d'autonomia- començar una pràctica de progressiva assimilació de la immigració .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS